Σέρρες: Διασώθηκε η σκυλίτσα που την παράτησαν σε νεκροταφείο και ήταν κοκαλιασμένη από την πείνα- Αναζητά ένα σπίτι

από Μυρτώ Τζώρτζου
Μια όμορφη σκυλίτσα, όπως μας ενημερώνουν οι εθελοντές του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών ΦΟΣ Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ, εγκαταλείφθηκε πριν από 10 μέρες στο Α΄ Κοιμητήριο Σερρών. Περιφερόταν στην κυριολεξία σαν φάντασμα έχοντας μείνει πετσί και κόκαλο προσπαθώντας να βρει κάτι να φάει.
Οι άνθρωποι του ΦΟΣ ενημερώθηκαν από διάφορες πηγές για αυτή την ταλαιπωρημένη ψυχούλα και πήγαν στο σημείο να τη βρουν. Όταν έφτασαν, βρήκαν ένα απίστευτο πλάσμα, χαρούμενο και γεμάτο ευγνωμοσύνη που βρέθηκε με ανθρώπους. Ήταν βέβαια πάρα πολύ αδύνατη.
Αποφάσισαν να τη σώσουν. Δεν μπορούσαν να την αφήσουν εκεί καθώς, όπως καταλαβαίνουμε, δεν είχε κανένα μέλλον.
Η σκυλίτσα πήγε στον κτηνίατρο και ευτυχώς είναι απολύτως υγιής. Το υπερβολικά αδύνατο σώμα της οφείλεται στην ασιτία. Στη συνέχεια πήγε σε εθελόντρια που τη νοιαζόταν όλον αυτόν τον καιρό για φιλοξενία.
Όμως πρέπει να βρει ένα σπίτι. Ο δρόμος δεν σε καμιά περίπτωση λύση για αυτή την ψυχούλα.
Ας κάνουμε μια προσπάθεια να της βρούμε υιοθεσία.
Δείτε την ανάρτηση του ΦΟΣ:
Διασώθηκε και φιλοξενείται το μικρό φαντασματάκι από το Α’ κοιμητήριο Σερρών!!!
Ενημερωθήκαμε από διάφορες πηγές, για αυτή την ταλαιπωρημένη ψυχούλα που εγκαταλείφθηκε πρόσφατα στα πάνω νεκροταφεία της πόλης και είχε πλέον μείνει πετσί και κόκκαλο εδώ και 10 μέρες.
Πήγαμε λοιπόν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και είδαμε ένα αδύνατο αλλά τόσο χαρούμενο πλασματάκι που μας έκλεψε την καρδιά με την αθωότητα και την ευγνωμοσύνη του στην ανθρώπινη καλοσύνη!
Αποφασίσαμε λοιπόν πώς δε γινόταν να την αφήσουμε αυτή την ψυχή μόνη και αβοήθητη εκεί πέρα!
Η καλή νεράιδα της μικρής, η συμπολίτισσά μας Χριστίνα Σιδηροπούλου, που όλο αυτό το διάστημα την έβλεπε και τη νοιαζόταν, άνοιξε το σπίτι της και την καρδιά της για αυτή και η γλυκιά σκυλίτσα βρήκε πια μια ζεστή γωνιά να φιλοξενηθεί μέχρι να της βρούμε ένα μόνιμο σπίτι!
Πήγε στον κτηνίατρο, έκανε με έξοδα των εθελοντών όλες της τις εξετάσεις και προς μεγάλη μας ανακούφιση βρέθηκε τελείως υγιής. Τα λιγοστά κιλά της δηλαδή οφείλονταν μόνο στην ασιτία!
Η μικρούλα είναι στα καλύτερα χέρια και ανθίζει μέρα με τη μέρα. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί τώρα να της βρούμε τους ανθρώπους της, όπου και αν αυτοί βρίσκονται!!!
Θα δοθεί με όλες τις νόμιμες διαδικασίες και μόνο ως ισότιμο μέλος της οικογένειας.
Παρακαλούμε κοινοποιήστε!”

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο