Σκύρος: Βρέθηκε γατάκι με σύρμα γύρω από το λαιμό του- Εθελόντρια κατάφερε και το έβγαλε

από Μυρτώ Τζώρτζου
Την ώρα που εδώ και μέρες οι τηλεοράσεις, τα ραδιόφωνα, το ίντερνετ και τα social media ασχολούνται συνεχώς με το θέμα της γάτας, την οποία έριξε με κλοτσιά στη θάλασσα ένας δήθεν μάγκας στην Αιδηψό, κάποιοι άλλοι σφυρίζουν αδιάφορα για όλα αυτά και δεν καταλαβαίνουν τίποτα μπροστά στη μανία τους να βλάψουν αθώα ζώα.
Τι και αν επενέβη ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη στο θέμα της Αιδηψού, τι και αν ο δήθεν μάγκας συνελήφθη και άρχισε τα συγνώμη… ε, αυτά δεν λένε τίποτα στον επικίνδυνο της διπλανής πόρτας, ο οποίος θα βλάψει, με όποιον τρόπο μπορεί, αθώα πλάσματα… επειδή απλά μπορεί.
O λόγος για ένα γατάκι, το οποίο βρέθηκε στο Μώλο της Σκύρου, με σύρμα στο λαιμό του. Το σύρμα αφαιρέθηκε προσεκτικά από την εθελόντρια που το βρήκε αλλά δυστυχώς ήταν τόσο τρομαγμένο που κατάφερε να ξεφύγει και έτρεξε να κρυφτεί.
Πρόκειται, όπως λένε οι άνθρωποι της σελίδας, για το δεύτερο περιστατικό με σύρμα, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, στην ίδια περιοχή. Πριν λίγο καιρό η ίδια εθελόντρια είχε βρει πάλι γατάκι με σύρμα γύρω από το σώμα του, το οποίο νοσηλεύτηκε. Αλλά και ένα άλλο πυροβολημένο, που και αυτό χρειάστηκε νοσηλεία.
Οι Σκυριανές ουρίτσες-Skyros furry tails αναφέρουν:
👉Υπάρχουν υποψίες πως ο δράστης είναι ο ίδιος.
👉Δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο αυτή τη στιγμή.
👉Φυσικά έγινε καταγγελία στην αστυνομία.
👉Οι φωτογραφίες είναι την ώρα που η εθελόντρια αφαιρεί το σύρμα από το λαιμό της γατούλας.
👉Το ζωάκι είναι καλά. Γύρισε και για φαγητό.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο