Στα χέρια εθελοντών βρίσκεται το σκυλάκι που είχε εγκλωβιστεί στο χιόνι σε χωριό της Αχαΐας

από Μυρτώ Τζώρτζου
dog- snow

Στα χέρια εθελοντών βρίσκεται πλέον το σκυλάκι που είχε εγκλωβιστεί σε μέρος με συρματόπλεγμα στη Ρακίτα Αχαΐας, κοντά στο χωριό Μαζαράκη και δεν μπορούσε να διαφύγει. Η θερμοκρασία άγγιζε τους -3 και το ζώο ήταν εκεί σε άσχημη κατάσταση και έκλαιγε.

Ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση μέσω Facebook ώστε να βρεθεί κάποιος εθελοντής να πάει να το σώσει. Αν έμενε το βράδυ εκεί, τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα για αυτό και κανείς δεν ήξερε αν θα άντεχε.

Και όπως έχουμε πει ότι αν δεν υπήρχαν εθελοντές, δεν θα σωζόταν κανένα ζώο, έτσι και σε αυτή την περίπτωση κάποιοι αποφάσισαν να το σώσουν. Η γνωστή για τη φιλοζωική της δράση Μαιρη μαυρελου οδήγησε οδικώς μέχρι το σημείο που βρισκόταν το άτυχο ζώο για να το πάρει. Το σκυλάκι πήγε στα χέρια της και το ανέλαβε ο  Σύλλογος αγάπης για τα ζώα “Βλάσσης” – Animals protection Vlassis.

 Όμως, όπως μαθαίνουμε, η κατάσταση της υγείας του δεν είναι καθόλου καλή. Πρόκειται για ένα θηλυκό σκυλάκι που είναι κοκαλιασμένο. Θα μεταφερθεί σε κτηνιατρείο ώστε να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας του.

Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά.

Δείτε την ανάρτηση των εθελοντών:

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο