Στεφανιά Λακωνίας: Σκότωσαν με φόλες 4 αδέσποτα σκυλάκια της πλατείας- Αναζητούν το δράστη

από Μυρτώ Τζώρτζου
foles

Η νέα χρονιά δυστυχώς ξεκίνησε με πολλές κακοποιήσεις ζώων και εγκαταλείψεις. Και παρά το γεγονός ότι πλέον η κακοποίηση ζώου είναι κακούργημα, αυτοί που δεν θέλουν τα ζώα δρουν ανεξέλεγκτοι χωρίς να έχουν κανένα πρόβλημα. Βγαίνουν έξω και σκορπίζουν θάνατο.

Ο λόγος για αυτό που συνέβη στο χωριό Στεφανιά Λακωνίας, όπου κάποιος εγκληματίας έριξε φόλες και σκότωσε 4 σκυλάκια της πλατείας.

Ο θάνατος από φόλα είναι βασανιστικός. Σε κανένα πλάσμα δεν αξίζει. Και δυστυχώς η Ελλάδα έχει την πρωτιά στις φόλες, όπως άλλωστε έχει την πρωτιά σε όλα τα αρνητικά πράγματα.

Οι εθελοντές στην περιοχή κάνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να μιλήσει.

Και εμείς εδώ στο petpet.news κάνουμε την ίδια έκκληση να μιλήσει όποιος γνωρίζει ώστε να συλληφθεί και να τιμωρηθεί ο δράστης. Πρόκειται για επικίνδυνο άνθρωπο που μπορεί να βλάψει και άνθρωπο. Και σίγουρα θα το ξανακάνει. Η μεγάλη πλειοψηφία αυτών που κακοποιούν ή σκοτώνουν ζώα το ξανακάνει.

Το περιστατικό έγινε σε ένα μέρος που όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξέρει κάποιος κάτι, να μην έχει ακούσει ή δει κάποιος κάτι. Αν γνωρίζετε, μιλήστε. Μην πείτε το γνωστό «πού να μπλέξω τώρα».  Μη γίνετε συνένοχοι σε αυτή την άθλια πράξη. Η σιωπή, να ξέρετε, είναι συνενοχή.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο