Συνέλαβαν τον αντιδήμαρχο Ήλιδας γιατί ο δήμος άφησε 3 σκυλάκια να πεθάνουν

από Μυρτώ Τζώρτζου

Συνελήφθησαν σήμερα με τη διαδικασία του αυτοφώρου ο αντιδήμαρχος Ήλιδας, Παναγιώτης Παναγιωτάρας, υπεύθυνος για τα αδέσποτα, και ο υπεύθυνος καταφυγίου Στυλιανός Ζαχαρόπουλος, μετά από καταγγελία στο Α.Τ. Ήλιδας της εθελόντριας Άρτεμις Δημητροπούλου Άρτεμις Δημητροπούλου Ψυχολόγος ότι ο δήμος άφησε 3 σκυλιά να πεθάνουν μέσα σε ένα βράδυ. Τα ζώα ήταν άρρωστα και βρίσκονταν στο καταφύγιο.

Δείτε τι αναφέρει η εθελόντρια, η οποία είναι γνωστή για τη μεγάλη φιλοζωική της δράση με την ομάδα «Αδέσποτες Ψυχές Αμαλιάδας – Φιλοζωική Ένωση Αμαλιάδας» που έχει δημιουργήσει:

«Δήμαρχε και Αντιδήμαρχε αδέσποτων Ήλιδας. Πέθαναν 3 σκυλιά από το καταφύγιο του Δήμου Ήλιδας και ένα χτυπημένο στο δρόμο μέσα σ’ ένα βράδυ!

Επειδή εσείς αδιαφορήσατε!

Αφήσατε τα ζώα χωρίς κτηνίατρικη περίθαλψη να αργοπεθαίνουν!
Δεν ενημερώθηκα εγκαίρως ότι 5 κουτάβια στο καταφύγιο είναι άρρωστα.
Δεν ενημερώθηκα εγκαίρως ότι πέθανε το ένα απ’ τα 5 μια εβδομάδα πριν!
Όταν τα πήραμε εμείς να βρούμε δικό μας κτηνίατρο, ήταν ήδη αργά…
Όλα από τύφο… χωρίς καμία βοήθεια στο καταφύγιο του δήμου και χωρίς να είμαι ενημερωμένη ότι είναι άρρωστα!
Τα έμαθα όλα τελευταία στιγμή, χτες βράδυ!
Στο τηλέφωνο που μίλησα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, ζητώντας του να πάνε άμεσα τα ζώα σε κτηνίατρο, πριν πεθάνουν, αρνήθηκε με χίλιες άκυρες δικαιολογίες (δεν έχουμε σύμβαση με κτηνίατρο, ο κτηνίατρος έχει πρόβλημα δεν θέλω να τον ενοχλήσω κτλ ).
Όταν του πρότεινα να βρει άλλο κτηνίατρο να συνεργαστούμε και να πάνε τα κουτάβια, απάντησε: “Και ποιος θα πληρώσει, εγώ από  την τσέπη μου;”
Εγώ, αντιδήμαρχε, ξέρεις πόσα έχω πληρώσει από την τσέπη μου για αδέσποτα του δήμου που είναι δική σας ευθύνη σύμφωνα με το νόμο;
Ακόμα ένα σκυλί, χτες, χτυπημένο, κάτω από ένα κάδο. Ούτε αυτό φρόντισατε να πάει σε κτηνίατρο. Όταν φτάσαμε εμείς, ήταν ήδη αργά πέθανε μπροστά μας.
ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ !!!!!!!! ΚΆΝΕΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!»

από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο