Τα ωραιότερα μοντέλα στην πιo τριχωτή πασαρέλα αγάπης!

από ymavrak

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας πρωτοτυπεί ξανά, πραγματοποιώντας για 8η χρονιά το Wag-A-Thon, την παρέλαση αγάπης για τα αδέσποτα που φιλοξενεί στο καταφύγιό του, στο Άλσος της πόλης. Μαζί με το Wag-A-Thon διοργανώνει στον πεζόδρομο της Νέας Φιλαδέλφειας, ενώπιον του Σινέ Άλσος (Δεκελείας 154) και το 10ο Φιλοζωικό Πανηγύρι. Όλα αυτά –και άλλα πολλά- γίνονται αυτό το Σαββατοκύριακο, 15 & 16 Οκτωβρίου.

wagathon-8-2015 wagathon-15 wagathon wagathon3-2015 wagathon4-2015

Την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι, λοιπόν, οι δρόμοι της Νέας Φιλαδέλφειας θα γεμίσουν από εθελοντές που θα περπατάνε μαζί με τα σκυλάκια σε ειδική διαδρομή, σε μια απόπειρα ευαισθητοποίησης των πολιτών για το θέμα των αδέσποτων αλλά και προσπαθώντας συγχρόνως, να βρουν ένα παντοτινό σπίτι στα υπέροχα αυτά πλάσματα!

Στο bazaar που θα λειτουργεί και τις δύο μέρες, θα βρείτε μπλούζες και φούτερ του Συλλόγου, βιβλία, διακοσμητικά, ρούχα, είδη σπιτιού, είδη pet και χειροποίητες κατασκευές από φίλους του Συλλόγου. Κάνοντας τα ψώνια σας εκεί και αγοράζοντας δωράκια για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα βοηθήσετε τα ζώα που φροντίζει o Σύλλογος.

Φυσικά, θα υπάρχει καφενείο, όπου πέρα από τον καφέ σας θα μπορείτε να απολαύσετε και χειροποίητα γλυκά, φτιαγμένα με πολλή αγάπη από τους εθελοντές του Συλλόγου.

Στο bazaar θα βρίσκονται και περίπου, 20 ιδιώτες , οι οποίοι θα στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, διαθέτοντας τα προϊόντα τους σε δικούς τους πάγκους, καθώς και το Φιλοζωικό Σωματείο Γαλατσίου Γ.Α.Φ.

Κατά τη διάρκεια του πανηγυριού, θα πραγματοποιηθεί και μία πολύ ξεχωριστή εκδήλωση:

Το Σάββατο στις 16:30 θα μάς περιμένουν συγκινητικές και γλυκές στιγμές στο αντάμωμα των υιοθετημένων ζώων του Συλλόγου. Εκεί, οι «σκυλογονείς» θα μοιραστούν ιστορίες για το πώς υιοθέτησαν το σκυλάκι τους και πόσο άλλαξε η ζωή τους μετά την υιοθεσία.

Να μη λείψει κανείς!

 Χαμόγελα, κουνιστές ουρίτσες και μια ελπίδα ότι το μήνυμα θα ακουστεί δυνατά… «Υιοθετείτε ένα αδέσποτο ζώο»!

Ώρες Bazaar: 

Σάββατο 15/10/16, 10:00-20:00

Κυριακή 16/10/16, 10:00-20:00

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στη σελίδα του Συλλόγου στο facebook (Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας) ή στο τηλέφωνο 6944949741

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο