Τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία για γάτες

από Μυρτώ Τζώρτζου

Αν νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα όσον αφορά διάφορες πολυτέλειες και εκκεντρικότητες που έχουν να κάνουν με τα κατοικίδια, είστε γελασμένοι. Γιατί εκτός των άλλων γνωστών υπάρχουν σε όλον τον κόσμο και πολυτελή, υπερπολυτελή, θα λέγαμε καλύτερα, ξενοδοχεία, όπου μπορεί κάποιος να αφήσει τη γάτα του σε περίπτωση που χρειαστεί να λείψει από το σπίτι του. Η τιμή τους ξεκινάει στα 25 περίπου ευρώ και μπορεί να ξεπεράσει τα 150 ανάλογα με τη σουίτα που θα μείνει το αγαπημένο τετράποδο και τις απαιτήσεις που θα έχει. Δείτε μερικά από αυτά.

Aristide1

ARITSIDE, ΠΑΡΙΣΙ. Διαθέτει όλες τις ανέσεις. Ψηλά ταβάνια και άνετους χώρους, μέρη για να γρατσουνάει η γάτα τα νύχια της, φυτά για να μασουλάει, ακόμα και τηλεόραση, για να βλέπει -αυτή ξέρει τι.

Hotel-Cat-UK3

HOTEL CAT, ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ. Βρίσκεται σε ένα ειδυλλιακό μέρος μέσα σε δάσος και θεωρείται από τα καλύτερα ξενοδοχεία για γάτες.  Το έχει μια οικογένεια και μεταξύ άλλων διαθέτει 7 σουίτες, υπέροχους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους και πολλά παιχνίδια.

divine_creatures_cat_hotel_sydney

DIVINE CREATURES- ΣΙΔΝΕΪ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ. Ξενοδοχείο 5 αστέρων, το οποίο σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από ειδικούς. Εδώ μπορούν οι γάτες να κάνουν παρέα και να περνάνε μαζί την ώρα τους. Το ξενοδοχείο διαθέτει και κομμωτήριο.

Ings1

THE INGS, ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ. Μεγάλα ανθρώπινα δωμάτια, πολυτέλεια και θέα είναι τα πλεονεκτήματα αυτού του ξενοδοχείου. Τα μπαλκόνια επικοινωνούν για να συναντιούνται τα συμπαθέστατα τετράποδα κατά το χρόνο παραμονής τους εκεί.

Longcroft2_freeindex

LONGCROFT, ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ. Μεγάλα αναπαυτικά κρεβάτια, μουσική, υπέροχη διακόσμηση, παιχνίδια και το καλύτερο μενού. Τι άλλο μπορεί να θέλει μια γάτα, όσο κακομαθημένη και να είναι;

prop-65651-1459369982-src

ITTY BITTY KITTY HOTEL, ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.  Ένα υπέροχο ξενοδοχείο με το καλύτερο cat service. Διαθέτει 150 δωμάτια, spa, κουζίνα και υπέροχη διακόσμηση. Δεν είναι λίγοι οι σταρ που προτιμάνε να αφήσουν εδώ τα ζώα τους από το να τα αφήσουν σπίτι με την οικιακή τους βοηθό.

The-Luxury-Hotel-for-Cats-Has-Opened-Its-Gates-In-Yorkshire-6

THE LUXURY HOTEL, ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ. Το ξενοδοχείο διαθέτει 11 υπέροχα θεματικά δωμάτια. Κοστίζει 55 ευρώ το βράδυ.

p1050463

WESTLODGE CATTERY, ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ. Το ξενοδοχείο διαθέτει πολυτελείς σουίτες, χώρους άσκησης και παιχνιδιού και τα πιο αναπαυτικά κρεβάτια.

JS59130999

LONGCROFT CAT HOTEL, ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ. Το ξενοδοχείο διαθέτει ακόμα και σοφέρ που θα πηγαίνει βόλτες το κατοικίδιο. Έχει μόνο 9 δωμάτια-σουίτες, τα οποία διαθέτουν τα πάντα.

chewnel1

LUXE PET HOTELS, ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ. Η φωτογραφία τα λέει όλα. Το ξενοδοχείο δέχεται και σκυλιά.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο