Τα πρώτα Χριστούγεννα του Ζαχαρούλη με το τεχνητό ποδαράκι- Έκκληση για βοήθεια στα έξοδά του

από Μυρτώ Τζώρτζου
γάιδαρος

Τα πρώτα ευτυχισμένα Χριστούγεννα με το τεχνητό του ποδαράκι θα κάνει ο γνωστός πλέον σε όλους γαϊδαράκος Ζαχαρούλης. Ο Ζαχαρούλης διασώθηκε από κακοποίηση όταν τον βρήκαν εθελοντές σε άσχημη κατάσταση σε ένα σπίτι στα Μέγαρα. Το ζώο είχε κομμένο το πόδι στο κάτω μέρος και υπέφερε.

Η εθελόντρια Μαρία Αρκομάνη και ο Αδέσποτος Παλμός – Stray Pulse | Mégara δεν σκέφτηκαν ούτε λεπτό την ευθανασία που τους έδιναν σαν λύση πολλοί. Αποφάσισαν να το παλέψουν και κατάφεραν τα αδύνατα να γίνουν δυνατά.

Ο γάιδαρος, που ήταν ενός περίπου έτους, ξεκίνησε αρχικά ισχυρή θεραπεία, με καθαρισμούς, αντιβιώσεις, βιταμίνες, και συνεχείς εξετάσεις. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι εθελοντές ήταν συνέχεια δίπλα του ώστε να αναρρώσει πλήρως και να είναι έτοιμος για το τεχνητό μέλος. Και έτσι ήρθε η στιγμή που ο Ζαχαρούλης έβαλε τεχνητό μέλος και κάνει τα πρώτα βήματα της νέας του ζωής. Και όσο περνάει ο καιρός όλο και καλύτερα θα γίνεται.

Όλο αυτό χρονικό διάστημα τα έξοδα των εθελοντών ήταν τεράστια. Και δεν είναι μόνο το συγκεκριμένο περιστατικό αλλά αναλαμβάνουν καθημερινά νέα περιστατικά.

Και κάνουν μια έκκληση:

«O Santa Ζαχαρούλης μας χρειάζεται τη στήριξή σας 🙏❤

Ο μικρός μας Ζαχαρούλης πέρα από ένα δυνατό αντράκι είναι και το πιο τρυφερό πλασματάκι!
Τι πιο όμορφο να βλέπεις εικόνες δυο αγνά πλάσματα;; Ο Γεράσιμος και ο Ζαχαρούλης είναι δύο αχώριστα φιλαράκια και είναι οι εικόνες που μας φέρνουν μόνο χαρά!!!
Χρειαζόμαστε τη στήριξή σας για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στα μηνιαία έξοδα του Ζαχαρούλη όπου είναι 250 ευρώ και να εξοφλήσουμε το ποσό για το τεχνητό του μέλος που είναι 1200 ευρώ.
Τρέχουμε για αμέτρητα περιστατικά, με απεριόριστα χρέη αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε ανυπεράσπιστα αυτά τα πλάσματα!
Σας εκλιπαρούμε, όποιος μπορεί ακόμα και 1 ευρώ για τα νοσηλευτικά έξοδα του Ζαχαρούλη και το χρέος που έχουμε για το ποδαράκι του!!!!!
Όποιος μπορεί να μας στηρίξει ο λογαριασμός είναι:
Ιππικός Όμιλος Ιππολύτη
Μαρία Βουτσινά
Alpha Bank
IBAN GR3601406570657002101081170
Αιτιολογία ZAXAROULIS

Με εκτίμηση

Η ομάδα

Αδέσποτος Παλμός-Stray Pulse

Animal Rescue Team»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο