Το φουντωτό Καροτάκι είναι άτυχο γιατί έχει FIV και περιτονίτιδα- Θέλει κάποιος να το σώσει να μη βγει στο δρόμο;

από Μυρτώ Τζώρτζου
Υπάρχουν μερικά πλάσματα που είναι αδύνατον να ζήσουν στο δρόμο. Γιατί δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τα καταφέρουν. Πρόκειται για άρρωστα ζωάκια, γέρικα, ανάπηρα. Ζώα που έχουν την ανάγκη μας. Και σε αυτά πρέπει να δώσουμε προτεραιότητα ώστε να τα σώσουμε.
Ένα τέτοιο ζωάκι είναι και ο γατούλης που τον είπαν Καροτάκι. Το Καροτάκι είναι από τις 60 γάτες που είχαν οι συλλέκτριες στον Άγιο Ελευθέριο. Που στο παρά πέντε δεν βγήκαν στο δρόμο με την έξωση που τους έγινε.
Όμως μπορεί προς το παρόν ο γατούλης να σώθηκε, όμως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για αυτόν. Και αυτό γιατί στις εξετάσεις που του έγιναν βγήκε θετικός σε aids και περιτονίτιδα (1/400).
Το Καροτάκι δυστυχώς είναι κάπου προσωρινά. Και αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον για αυτό, θα μείνει στο δρόμο. Είναι ένα φουντωτό πανέμορφο αγοράκι, ούτε 5 μηνών, που ζητάει αγκαλιές και χάδια. Κάνει και θεραπεία για τα ματάκια του.
Αν κάποιος θα ήθελε να ανοίξει το σπίτι του για αυτό και να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, ας το κάνει. Μην το σκεφτεί. Θα δοθεί φυσικά με όλα τα νόμιμα.
Το Καροτάκι σας περιμένει εδώ 📞 6980231512

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο