Το καταφύγιο Φαρσάλων καταστράφηκε- Οι εθελοντές κάνουν έκκληση για βοήθεια

από Μυρτώ Τζώρτζου

Άμεσα ξεκίνησαν, σύμφωνα με τον τοπικό τύπο, οι αυτοψίες τεχνικών κλιμακίων στις πληγείσες περιοχές του Δήμου Φαρσάλων με στόχο την ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση της διαδικασίας καταγραφής και αποζημίωσης από την πολιτεία.

Οι καταστροφές είναι ανυπολόγιστες και ακόμα δεν μπορούμε να έχουμε μια σαφή εικόνα. Τις επόμενες μέρες θα δούμε το μέγεθός τους που θα είναι τέτοιο, όπως λένε οι ειδικοί, που δεν το φανταζόμαστε.

Μια από τις τεράστιες καταστροφές είναι αυτή του καταφυγίου αδέσποτων όπως αναφέρει το Φιλοζωικό Σωματείο Φαρσάλων, το οποίο δυστυχώς καταστράφηκε ολοσχερώς χωρίς ευτυχώς να έχουν πάθει κάτι τα ζωάκια που ζούσαν εκεί.

Οι εθελοντές του καταφυγίου κάνουν έκκληση για οικονομική βοήθεια ώστε να καταφέρουν να το φτιάξουν από την αρχή. Δείτε την ανάρτησή τους:

«ΟΛΟΙ ΕΣΕΊΣ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ… ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΟΜΗΝΊΑ… ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ…ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ..ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΣΕΝΤΖΕΡ ΜΕ ΤΗ Maria Kasnakidi

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ…,  ☎ 6972984556».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο