Το Zara Καλαμάτας υιοθέτησε τον Τζακ, ένα τρίποδο αδεσποτάκι, που είχε βρεθεί σε άσχημη κατάσταση

από Μυρτώ Τζώρτζου

Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις βοηθούν με τον τρόπο που μπορούν τις φιλοζωικές οργανώσεις, τους εθελοντές και τα αδέσποτα. Είτε προσφέροντας τροφές ή φάρμακα είτε υιοθετώντας ένα από τα πλάσματα που έχουν ανάγκη. Και αυτό μας φαίνεται υπέροχο.

Ο λόγος για μια ανάρτηση του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας, ο οποίος με μεγάλη χαρά αναφέρει την εικονική υιοθεσία ενός ταλαιπωρημένου αδεσπουτούλη, του τρίποδου Τζακ, από το κατάστημα ZARA στην Καλαμάτα.

Ο μικρός Τζακ βρέθηκε τον Φεβρουάριο στο Αριοχώρι σε άθλια κατάσταση και πεινασμένος πολύ. Γδαρμένος από άνθρωπο, χτυπημένος από αυτοκίνητο; Οι εθελοντές δεν ήταν σε θέση να πουν σίγουρα. Τον πήραν, το περιέθαλψαν και τον έχουν από τότε μαζί τους καθώς ακρωτηριάστηκε στο ένα του πόδι και δεν γινόταν να επανενταχθεί.

Η ομάδα αναφέρει:

«Οι εργαζόμενοι του καταστήματος Ζάρα της Καλαμάτας υιοθέτησαν εικονικά τον Τζακ μας τον τριποδάκο (θυμηθείτε την ιστορία του εδώ: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2303089196540756&id=306175082898854).

Η χαρά μας ήταν μεγάλη όταν η υπεύθυνη του καταστήματος μας κάλεσε και μας ρώτησε με τι τρόπους θα μπορούσαν να βοηθήσουν το σύλλογό μας καθώς είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι με τα ζώα και αναγνωρίζουν το έργο που προσφέρουμε! Έτσι κατέληξαν στην εικονική υιοθεσία… Κάθε μήνα δηλαδή ο κάθε υπάλληλος θα δίνει ένα μικρό ποσό και το σύνολο θα γίνεται τροφή του Τζακ ή ό,τι άλλο χρειαστεί…

Η προσφορά δε θέλει μεγάλες τσέπες μα μεγάλη καρδιά και για ακόμα μια φορά μας το απέδειξαν νέοι εργαζόμενοι άνθρωποι!

Σας ευχαριστούμε πολύ! 🐾»

από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

 Όταν βρέθηκε το μικρούλι

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο