Ιτέα: Πέταξαν στα σκουπίδια γατάκι, δεμένο σε σακούλα, επειδή είχε πρόβλημα στα πόδια του

από Μυρτώ Τζώρτζου

Κάθε φορά που μαθαίνουμε για ζώα που βρέθηκαν ζωντανά μέσα στα σκουπίδια, αναρωτιόμαστε τα ίδια: Πώς μπορεί να πετάξεις ζωντανά πλάσματα στα σκουπίδια; Τι άνθρωπος μπορεί να είσαι; Πόση αναλγησία μπορεί να έχεις;

Οι φιλόζωοι εθελοντές δεν προλαβαίνουν να διασώζουν σκυλάκια και γατάκια-και όχι μόνο- από τα σκουπίδια, σε όλα τα μέρη της Ελλάδας. Τα οποία φυσικά αν δεν εντοπιστούν έγκαιρα, τα περιμένει ένας φριχτός θάνατος.

Ένα τέτοιο πλασματάκι, που μέσα στην ατυχία του στάθηκε τυχερό, είναι και ένα γατάκι, μόλις λίγων ημερών, που βρέθηκε δεμένο σε σακούλα σκουπιδιών και πεταμένο μέσα στα σκουπίδια σε μια γειτονιά της Ιτέας.

Το μικρούλι σώθηκε από τα κλάματά του, τα οποία άκουσε μια κοπέλα, κάτοικος Ιτέας. Έψαξε τις σακούλες και βρήκε εκείνη που μέσα ήταν δεμένο το μικρό. Μόλις το άνοιξε, διαπίστωσε πρόβλημα στα πίσω ποδαράκια του.

Όπως ενημέρωσε η ίδια, το γατάκι είναι καλά στην υγεία του: «Δεν μπορούμε να απαντήσουμε στον καθένα ξεχωριστά αλλά σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια…Το γατάκι είναι μαζί μας και είναι καλά, έχει ένα θεματάκι στα πίσω πόδια του και, όπως δείχνει ο κύριος-κυρία που το είχε στην κατοχή του, δεν μπορούσε να βρει κάποιου άλλου είδους λύση παρά να του φερθεί με αυτόν τον τρόπο».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο