Υιοθέτησε μια γατούλα που γεννήθηκε με 5 κυνόδοντες και παραμορφωμένη μύτη- Και έχει γίνει η σταρ του TikTok

από Μυρτώ Τζώρτζου

Η γατούλα που βλέπετε στις φωτογραφίες ονομάζεται Milka. Η Milka γεννήθηκε με πέντε κυνόδοντες και μια παραμορφωμένη μύτη, αλλά ευτυχώς είναι μια χαρά στην υγεία της χωρίς κανένα πρόβλημα. Η ασυνήθιστη εμφάνισή της προκαλείται από μια γενετική μετάλλαξη που όμως δεν την επηρεάζει σε τίποτα.

Η κηδεμόνας της ιδιαίτερης αυτής γατούλας, η 29χρονη Ρωσίδα blogger Svetlana Kryazheva είναι περήφανη για αυτή και τη λατρεύει. Την υιοθέτησε τον Ιούλιο του 2019 μετά από κάποιες φωτογραφίες που είχε δει. Και ενώ πολλοί θα τη χαρακτήριζαν άσχημη, η Svetlana την «είδε» απίστευτα όμορφη και θέλησε να την πάρει.

Όμως η 3 ετών Milka δεν έχει κλέψει μόνο την καρδιά της «μαμάς» της αλλά και τις καρδιές 1,5 εκατομμυρίων ακολούθων της στο TikTok. Γιατί η Svetlana δεν περίμενε, ανεβάζοντας την πρώτη φορά βίντεο της γάτας της, να έχει τέτοια απήχηση.

Η Milka έγινε σταρ και τα βιντεάκια στα οποία πρωταγωνιστεί γίνονται αμέσως viral, με εκατομμύρια views και αμέτρητα likes. H Svetlana θα πει: «Έψαχνα πολύ καιρό για να υιοθετήσω ένα γατάκι. Και όταν έπεσα πάνω σε κάτι φωτογραφίες της Milka, δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Είναι πολύ καλή και στοργική γάτα και τα πάει πολύ καλό με το σκύλο που είχα σπίτι, ένα τσιουάουα, τον Toffee. Όταν την έφερα πρώτη φορά στο σπίτι, φοβόμουν ότι δεν θα τα πάνε καλά. Όμως έχουν γίνει οι καλύτεροι φίλοι».

Πηγή: The Mirror

Εικόνες: Jam Press/Svetlana Kryazheva)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο