Υπάλληλος του Δήμου Παλλήνης βρήκε παρατημένο μωρό γατάκι, το βοήθησε και το υιοθέτησε

από Μυρτώ Τζώρτζου
γατάκι

Αμέτρητα είναι τα ζώα που εγκαταλείπονται καθημερινά σε όλα τα μέρη της Ελλάδας. Οι εθελοντές δεν προλαβαίνουν να σώζουν από το δρόμο, τα βουνά, τις ερημιές, τα πάρκα. Ζώα εγκαταλείπονται όπου μπορεί να φανταστεί κανείς. Ο καθένας που δεν θέλει το ζώο του το εγκαταλείπει άνετα οπουδήποτε χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα. Πολλοί μάλιστα το θεωρούν και φυσιολογικό. Όμως μπορείς να εγκαταλείψεις νεογέννητο; Μπορείς να εγκαταλείψεις μια τόση μικρή ψυχούλα; Και όμως μπορείς. Λίγα νεογέννητα βρίσκουμε παντού, ακόμα και στα σκουπίδια; Μέσα σε κουτιά ή σε σακούλες; Λίγα νεογέννητα βρίσκουμε σε ποτάμια και ρεματιές όπου τα πετάνε μέσα σε τσάντες;

Ένα τέτοιο περιστατικό που έγινε αυτές τις μέρες αναφέρουν και οι εθελοντές της ομάδας Stray Gerakas – Justice For Animals. Πρόκειται για ένα μωρό γατάκι, το οποίο βρέθηκε παρατημένο σε κεντρικό δρόμο του Γέρακα. Οι πιθανότητες να επιβιώσει φυσικά μηδαμινές. Χωρίς τη μητέρα του και εντελώς απροστάτευτο.

Το μικρούλι μέσα στην ατυχία του στάθηκε τυχερό καθώς το εντόπισε Υπάλληλος του Δήμου Παλλήνης που δεν το προσπέρασε όπως έκαναν οι περισσότεροι. Άμεσα το πήγε σε κτηνιατρείο να δει αν είναι καλά.

Και τα ευχάριστα για το μωρό που στάθηκε, όπως φαίνεται, διπλά τυχερό, δεν σταματούν εδώ καθώς πρόκειται να το υιοθετήσει κιόλας. Καλή ζωή να έχει το μικρούλι. Και μπράβο στον άνθρωπο του δήμου που του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο