Δείτε το σκυλάκι που κάνει βόλτα στη Νέα Υόρκη με τα πολυτελή αυτοκίνητά του

από Μυρτώ Τζώρτζου

Όταν φωτογραφίες με ένα μικρό σκυλάκι που οδηγούσε ένα μίνι αυτοκίνητο ανέβηκαν πριν από λίγο καιρό στα social media κατοίκων αλλά και τουριστών του Upper East Side του Μανχάταν της Νέας Υόρκης, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αναρωτήθηκαν δημόσια τι συμβαίνει. Ανάλογες φωτογραφίες συνέχισαν να δημοσιεύονται και τις επόμενες μέρες. Μέχρι που το μυστήριο λύθηκε.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου (petpetmag@gmail.com)

Η Anisha Lakhani, συγγραφέας, δημοσιογράφος, σεναριογράφος, web designer ήταν εκείνη που βασικά έλυσε το μυστήριο, λέγοντας ότι ο σκύλος της, Luigi Maestro, είναι ένας ιδιαίτερος σκύλος που καθημερινά πηγαίνει βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης με ένα από τα πολυτελή αυτοκίνητά του.

Ο Luigi Maestro είναι ένα σκυλάκι, ράτσας Shih Tzu, το οποίο τρελαίνεται να οδηγεί τη μίνι BMW, αξίας 1500 δολαρίων του ή κάποιο άλλο από τα αυτοκίνητά του, έξω από το γνωστό Metropolitan Museum of Art και από άλλα γνωστά μέρη της πόλης. Οι κάτοικοι των περιοχών που περνάει αλλά και οι τουρίστες φυσικά δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να τον βγάζουν φωτογραφίες με το κινητό τους και να τις ανεβάζουν στα social media σαν κάτι πρωτότυπο. Και πώς δεν είναι πρωτότυπο αυτό, αφού δεν βλέπεις κάθε μέρα ένα σκυλάκι πάνω σε ένα αυτοκινητάκι να πηγαίνει τη βόλτα του.

Ο Luigi δεν αγχώνεται καθόλου καθώς είναι συνηθισμένος να κυκλοφορεί έτσι. Κάθεται αναπαυτικά μέσα και η Lakhani είναι δίπλα του πατώντας το τηλεκοντρόλ και οδηγώντας τον με ασφάλεια. Η ίδια μάλιστα λέει: “Του έκανα το αυτοκινητάκι δώρο όταν έκλεισε τα 5 του χρόνια. Δεν έχει όμως μόνο BMW. Του έχω πάρει και Bentley, Ferrari, Porsche αλλά και άλλα αυτοκίνητα. Είμαι σίγουρη ότι ο Luigi είναι το σκυλάκι με τη μεγαλύτερη συλλογή από τέτοια αυτοκίνητα από οποιαδήποτε άλλο σκυλάκι στον πλανήτη”.

Ο Luigi δεν είναι το μόνο σκυλάκι της Lakhani, καθώς έχει άλλο ένα Shih Tzu, που λέγεται Harold Moscowitz και που μάλλον δεν συμμερίζεται το πάθος του αδερφού του.

Μήπως όμως τελικά όλο αυτό είναι υπερβολή; Μπορεί. Αυτό που σίγουρα ισχύει είναι ότι το υπέροχο αυτό σκυλάκι εκτός του ότι πραγματικά απολαμβάνει όλο αυτό έχει γίνει και ο τετράποδος σταρ της Νέας Υόρκης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο