18χρονη έφυγε να σπουδάσει και ο σκύλος της περιμένει κάθε μέρα πίσω από το παράθυρο να τη δει

από Μυρτώ Τζώρτζου

Η 18χρονη Carly Dunn από τη Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών τελειώνοντας το σχολείο έφυγε για να σπουδάσει στο Georgia State University. Ο αγαπημένος της όμως σκύλος Bo έμεινε πίσω στο πατρικό της. Όσο η Carly πήγαινε σχολείο εκείνος την περίμενε κοιτώντας έξω από τα παράθυρο που την έπαιρνε το λεωφορείο μέχρι να γυρίσει στο σπίτι.

Κάποια στιγμή ο πατέρας της της έστειλε μια φωτογραφία λέγοντάς της ότι ο Bo δεν έχει ξεκολλήσει από το παράθυρο ούτε μια μέρα καθώς την περιμένει να γυρίσει. Κάποια στιγμή μάλιστα είδε το λεωφορείο και πετάχτηκε έξω από την πόρτα του σπιτιού. Πραγματικά στη φωτογραφία φαινόταν ο σκύλος να περιμένει κοιτώντας έξω από το παράθυρο.

Η γλυκιά αυτή ιστορία κάνει αυτές τις μέρες το γύρο του διαδικτύου και η Carly έχει ήδη δώσει αρκετές συνεντεύξεις: “Πήγα στο κολέγιο για να σπουδάσω και πραγματικά ο σκύλος μου δεν φεύγει από το παράθυρο. Αυτό έκανε πάντα όταν πήγαινα στο σχολείο. Πολλές φορές έχω σκεφτεί να τον πάρω εδώ γιατί μου λείπει και νιώθω τόσο άσχημα” λέει η 18χρονη.

cydu66nxgae8-xp cyszvxbxaaajrxd proxy

befunky-collage sub-buzz-16841-1480537656-5

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο