Εταιρεία στη Μεγάλη Βρετανία έχει λεωφορεία όπου μπορείς να πας βόλτες μαζί με το σκύλο σου

από Μυρτώ Τζώρτζου

Μια εταιρεία με λεωφορεία στη Μεγάλη Βρετανία σκέφτηκε κάτι πραγματικά πρωτότυπο. Λάνσαρε ειδικά λεωφορεία, στα οποία μπορούν να μπαίνουν οι επιβάτες μαζί με τα αγαπημένα τους σκυλιά χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Τα συγκεκριμένα λεωφορεία θα εκτελούν δρομολόγια-εκδρομές στην εξοχή της Βρετανίας, με βάση την κομητεία Κεντ στη νοτιοανατολική Αγγλία. Το Κεντ είναι υπέροχο και χαρακτηρίζεται ως “Ο Κήπος της Αγγλίας”. Η διαδρομή δε κατά μήκος της ακτογραμμής είναι μαγευτική.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Austin Blackburn’s η περιοχή είναι μοναδική για να δεις τοπία και μέρη που αξίζουν. Και η ιδέα του ήρθε επειδή τo σκυλάκι του, ο Primrose, ράτσας Beagle, τρελαίνεται για τέτοιες εκδρομές.

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Τα εισιτήρια των σκύλων θα συνοδεύονται με μικρά δωράκια για αυτά, όπως διάφορες λιχουδιές.

Στη Μεγάλη Βρετανία είναι ιδιαίτερα δημοφιλή τα dog cafes, στα οποία μπορείς να πιεις το καφέ σου και να χαλαρώσεις μαζί με το σκύλο σου. Το λεωφορείο λοιπόν κατά τη διαδρομή θα κάνει και κάποιες στάσεις σε τέτοια καφέ.

Πηγή: Metro. co.uk  Φωτογραφίες Triangle News

To Kent

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο