Διέσωσαν σκυλάκι από τα σκουπίδια και αυτό δεν σταματάει να τους αγκαλιάζει

από Μυρτώ Τζώρτζου
διάσωση σκύλου

Την ώρα που έκανε τη βόλτα της μια κυρία από το Μιζούρι των Ηνωμένων Πολιτειών είδε ένα μικρό σκυλάκι στα σκουπίδια. Βλέποντάς όμως εκεί και τις επόμενες μέρες απευθύνθηκε στη φιλοζωική Stray Rescue of St. Louis (SRSL),

Η διασώστρια Donna Lochmann, επικεφαλής του SRSL, εντόπισε πρώτη το κουτάβι. «Όταν φτάσαμε εκεί, εξακολουθούσε να ψάχνει στα σκουπίδια γιατί πεινούσε. Είδαμε ότι είναι πολύ αδύνατο», αναφέρει στο The Dodo.

Η σκυλίτσα μόλις είδε τους διασώστες, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να κρυφτεί πίσω από τους κάδους.  Η Lochmann έβγαλε λιχουδιές και η πεινασμένη σκυλίτσα έτρεξε να τις πάρει. Αυτό όμως που είδαν οι διασώστες ήταν η ανάγκη του ζώου για επαφή, για παρέα. Έτσι γρήγορα τους εμπιστεύτηκε και άφησε να της βάλουν λουρί και να την πάρουν στο αυτοκίνητο.

Μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. «Ήταν τόσο γλυκιά με όλους στην κλινική. Ερχόταν και μας αγκάλιαζε όλους» θα πει η Lochmann.

Τις επόμενες μέρες η σκυλίτσα πήγε σε ανάδοχη οικογένεια όπου πραγματικά περνάει υπέροχα. Και πάλι τους αγκαλιάζει όλους. Την είπαν Little Toes. Οι εθελοντές υποσχέθηκαν ότι θα της βρουν το καλύτερο σπίτι. Είναι τόσο τρυφερή και αγαπησιάρα που το αξίζει.

Φωτογραφίες STRAY RESCUE OF ST. LOUIS

Πηγή: The Dodo – For Animal People

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο