Ο Donald Trump στην Αγγλία: Αδιάφορος ο γάτος Larry άραξε κάτω από τη λιμουζίνα του

από Μυρτώ Τζώρτζου

Μπορεί ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Donald Trump να επισκέφτηκε αυτές τις μέρες τη Μεγάλη Βρετανία, όμως αυτός που έκλεψε την παράσταση στην επίσκεψη αυτή ήταν ο ένας και μοναδικός Λάρι ή αλλιώς… «Larry the Cat», (δηλαδή «Λάρι ο Γάτος»), ο οποίος αποτελεί επίσημο ένοικο του αριθμού 10 της Ντάουνινγκ Στριτ από το 2011.

Την ώρα λοιπόν που το ζεύγος Trump συναντούσε την απερχόμενη Πρωθυπουργό Τερέζα Μέι, ο Larry άραξε κάτω από τη λιμουζίνα του Αμερικανού Προέδρου για να προστατευτεί από τη βροχή.

Εκεί ήταν φυσικά και οι παπαράτσι που άφησαν όλους τους επίσημους και απαθανάτιζαν τον πιο πολύ-φωτογραφημένο γάτο της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο Larry γεννήθηκε το 2007 και βρέθηκε στην πρωθυπουργική κατοικία το 2011, όταν τον υιοθέτησαν από το Battersea Dogs and Cats Home, ένα από τα πιο παλιά και διάσημα κέντρα διάσωσης ζώων του Ηνωμένου Βασιλείου. Καθήκον του μάλιστα είναι να κυνηγάει ποντίκια και αρουραίους

Από τη δεκαετία του 1920 η Downing Street φιλοξενεί πάντα ένα αιλουροειδές για να κυνηγάει τους αρουραίους. Μερικά έλαβαν τον τίτλο του «αρχικυνηγού ποντικών της έδρας της κυβέρνησης» και ελάμβαναν μάλιστα μισθό. Θύμα όμως σήμερα της λιτότητας ο Larry εργάζεται δωρεάν και την τροφή του την εξασφαλίζει το προσωπικό της Downing Street.

Photo:Reuters

(Pic: Bill Neely / Twitter)

(Picture: SWNS)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο