Δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων γατιών

από Μυρτώ Τζώρτζου

Τη συμμετοχή των φιλόζωων της Αμοργού με σκοπό να στειρωθούν δωρεάν όσο γίνεται περισσότερες θηλυκές αδέσποτες γάτες που ζουν στην περιοχή της Αιγιάλης ζητά η Φιλοζωική Μέριμνα Αμοργού. Το πρόγραμμα δωρεάν στειρώσεων αδέσποτων γατιών θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 6 Νοεμβρίου 2016 σε ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο χώρο που βρίσκεται μέσα στις εγκαταστάσεις του πρώην σφαγείου της Αιγιάλης που παραχωρήθηκε από το Δήμο Αμοργού γι’ αυτό τον σκοπό στη Φιλοζωική Μέριμνα Αμοργού.

Οι δωρεάν στειρώσεις γίνονται σε συνεργασία της Φιλοζωικής Μέριμνας Αμοργού, του Δήμου Αμοργού και της μη κερδοσκοπικής φιλοζωικής οργάνωσης με έδρα την Νέα Υόρκη «Animal Zone international», η οποία δραστηριοποιείται στο κυκλαδίτικο νησί από το 2007.

Η Φιλοζωική Μέριμνα Αμοργού καλεί όλους τους φιλόζωους που φροντίζουν αδέσποτες γατούλες στην περιοχή της Αιγιάλης να επικοινωνήσουν άμεσα είτε με την Μ.Κ.Ο. «Animal Zone International» στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 22850 71715 είτε με την κα Ευαγγελία Πάσσαρη στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6974990045.Δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων γατιών στην Αμοργό 3 – 6 Νοεμβρίου

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο