Αυτό είναι το νέο ρομπότ που ταϊζει, παίζει και προσέχει τα ζώα μας όταν λείπουμε από το σπίτι

από Μυρτώ Τζώρτζου

Η εταιρεία FunPaw λανσάρει τα πιο πρωτότυπα και χρηστικά πράγματα για το κατοικίδιό μας. Και ενώ νομίσαμε ότι τα έχουμε δει όλα, το νέο της θαύμα, μας έχει αφήσει άφωνους. Οι φοβεροί και τρομεροί άνθρωποί της λάνσαραν κάτι που όλοι εμείς που έχουμε ζώα θα θέλαμε. Λάνσαραν ένα ρομπότ, το PlaybotQ, που τα κάνει όλα όταν εσείς απουσιάζετε από το σπίτι και έχετε αφήσει μόνα τα σκυλάκια ή τις γατούλες σας.

Τι ακριβώς κάνει; Τα ταϊζει, τα ψυχαγωγεί, τα βγάζει φωτογραφίες και τα παρακολουθεί ώστε να είναι ασφαλή. Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε ένα app, κατάλληλο για Android και iOS,και λύνετε τα χέρια σας.

Πρώτα από όλα η αυτόματη ταϊστρα μπορεί να έχει 11 λιχουδιές τις οποίες θα σερβίρει στο πιατάκι 3 φορές τη μέρα. Διαθέτει επίσης ένα κινητό λέιζερ, που σου δίνει τη δυνατότητα να παίζεις με το ζωάκι σου όπου και αν είσαι. Να το βγάζεις φωτογραφίες ή βίντεο. Όταν δε τελειώνει το παιχνίδι, δίνει και μια λιχουδιά σαν δωράκι. Είναι επίσης κατασκευασμένο έτσι ώστε να μη γρατσουνίζεται το πάτωμα την ώρα του παιχνιδιού. Τέλος διαθέτει μικρόφωνο και μεγάφωνο για να επικοινωνείς μαζί του.

Δυστυχώς αυτό το μικρό θαύμα, το οποίο κοστίζει περίπου 135 ευρώ, μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφουμε αυτό το άρθρο δε στέλνεται από το amazon.com στη χώρα μας. Όμως αναζητήστε το στο διαδίκτυο μήπως κάποιο άλλο κατάστημα έχει αυτή τη δυνατότητα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο