Άρρωστος σκύλος πήγαινε κάθε πρωί σε σχολείο για να τον δουν και να τον σώσουν

από Μυρτώ Τζώρτζου

Σε ένα σχολείο στο Χιούστον του Τέξας, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, οι καθηγητές έβλεπαν ένα σκυλάκο να τους περιμένει κάθε πρωί έξω από την πόρτα. Όταν όμως τα μαθήματα, τελείωναν το ζώο δεν ήταν εκεί.

Αυτό συνεχιζόταν κάποιες μέρες. Το πρωί ο σκυλάκος, ένα ημίαιμο λαμπραντόρ, ήταν εκεί και όταν το σχολείο σχολούσε, είχε φύγει. Ο σκύλος ήταν άρρωστος, υποσιτισμένος και σε άθλια κατάσταση. Οι καθηγητές ειδοποίησαν τους υπεύθυνους στην περισυλλογή των αδέσποτων, οι οποίοι δεν κατάφεραν να τον πιάσουν.

Την επόμενη ο σκύλος ήταν και πάλι εκεί. Ένας καθηγητής, ο Schaffer, αποφάσισε να δράσει μόνος του. Δεν μπορούσε να τον βλέπει να ταλαιπωρείται. Τον πλησίασε και τον φώναξε στο αυτοκίνητό του. Ο σκύλος όχι μόνο δεν έφυγε αλλά τον ακολούθησε και μπήκε μέσα χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο καθηγητής αρχικά τον πήγε στο σπίτι του όπου του παρείχε τις πρώτες βοήθειες. Τον ονόμασε μάλιστα Clive.

Επειδή όμως δεν μπορούσε να τον κρατήσει, τον πήγε σε ένα κοντινό καταφύγιο. Οι υπεύθυνοι του καταφυγίου, αφού τον έκαναν να αποκτήσει και πάλι τις δυνάμεις του και να γίνει κανονικός σκύλος, έκαναν έκκληση μέσω διαδικτύου ώστε να βρεθεί ένα σπίτι για αυτόν.

Ο Clive στάθηκε τυχερός καθώς μια οικογένεια άνοιξε το σπίτι της και τον υιοθέτησε.

Η ιστορία αυτή συγκίνησε πολλούς στο διαδίκτυο. Κάποιοι μάλιστα είπαν, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ότι ο σκυλάκος πήγαινε εκεί για να ζητήσει βοήθεια ώστε να ευαισθητοποιηθεί κάποιος για να τον σώσει. Όπως και συνέβη. Ποιος ξέρει, μπορεί και να είναι αλήθεια αυτό.

Δείτε το βιντεάκι με το καλό τέλος που είχε η περιπέτεια του Clive.

Πηγή: The Dodo

https://thebl.com/inspired-stories/stray-dog-mysteriously-appears-at-school-every-morning-until-teacher-gets-involved.html

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο