Η Google αφήνει τους υπαλλήλους της να πηγαίνουν στη δουλειά με το σκύλο τους

από Μυρτώ Τζώρτζου

Πώς θα σας φαινόταν αν η εταιρεία που εργάζεστε σας επέτρεπε να έχετε μαζί σας, κατά τη διάρκεια της δουλειάς σας, και τον αγαπημένο σας σκυλάκο; Εντάξει, μπορεί η ερώτηση αυτή να είναι εκτός τόπου και χρόνου, όταν μιλάμε για την Ελλάδα και τις εργασιακές συνθήκες που επικρατούν, όμως σε πολλές χώρες του εξωτερικού τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Τα πράγματα λοιπόν είναι απλά. Αν έχεις στη δουλειά συντροφιά το σκυλάκο σου, νιώθεις καλύτερα, είσαι πιο χαλαρός και πιο… παραγωγικός. Έτσι κάπως σκέφτηκαν πολλές μεγάλες εταιρείες σε διάφορες χώρες του κόσμου και επέτρεψαν την παρουσία των αγαπημένων μας σκυλιών στο χώρο εργασίας.

Μια τέτοια εταιρεία είναι και η γνωστή σε όλους Google, η οποία έχει χαρακτηριστεί “dog company”. Οι τυχεροί της υπάλληλοι, οι Googlers, όπως αποκαλούνται, έχουν τη δυνατότητα να εργάζονται με το σκύλο τους και να κάνουν διαλείμματα για να χαλαρώνουν με την παρέα του.

Φυσικά θα θέλαμε πολύ να συμβαίνει κάτι τέτοιο και στη χώρα μας αλλά μάλλον φαντάζει όνειρο θερινής νυκτός. Βέβαια ας είμαστε αισιόδοξοι γιατί ποτέ δεν ξέρεις.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο