Αυτή η φοβερή φατσούλα ζει στο δρόμο και κινδυνεύει- Θέλει κάποιος να την υιοθετήσει;

από Μυρτώ Τζώρτζου

Στο δρόμο υπάρχουν θησαυροί. Ποιος ασχολείται με τα αδεσποτάκια και δεν το γνωρίζει αυτό; Έξω θα βρεις τα πιο όμορφα, τα πιο χαρούμενα και τα πιο καλά ζωάκια που κάνουν σαν τρελά για ένα σπίτι. Ο καλύτερος φίλος μας περιμένει στο δρόμο. Να τον βρούμε και να τον υιοθετήσουμε.

Κανένας δρόμος, κανένα έξω, έτσι όπως έχουμε κάνει τις πόλεις και τα χωριά μας, δεν είναι για να ζει ζώο. Γνωρίζουμε άλλωστε ότι ο μέσος όρος ζωής ενός αδέσποτου είναι 2 με 3 χρόνια. Ελάχιστα δυστυχώς καταφέρνουν να επιβιώσουν έξω. Οι κίνδυνοι παραμονεύουν σε κάθε τους βήμα. Και ο μεγαλύτερος κίνδυνος από όλα; Ο άνθρωπος.

Ένα τέτοιο ψυχάκι που ζει έξω και ψάχνει μια μόνιμη αγκαλιά είναι και η σκυλίτσα στις φωτογραφίες. Η γλυκιά Νίνα, ένα υπέροχο πλάσμα, μόλις 5 μηνών. Είναι εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη. Και θα γίνει μέχρι 15 κιλά.

Ποιος θα ήθελε να ανοίξει το σπίτι του για αυτό το ζώο και να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία; Εκεί που βρίσκεται κινδυνεύει. Είναι στην Κομοτηνή αλλά υπάρχει η δυνατότητα να ταξιδέψει μέχρι Αθήνα.

Η Νίνα σας περιμένει. Μην την αφήσουμε άλλο έξω. Για οποιαδήποτε επικοινωνία μιλήστε με τους εθελοντές εδώ 👉 Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο