Αυτό το πανέμορφο πλασματάκι με τα γαλάζια μάτια σώθηκε από το δρόμο και ψάχνει σπίτι- Κάποιος για αυτό;

από Μυρτώ Τζώρτζου
Ο γατούλης στις φωτογραφίες που ακολουθούν είναι ένας μικρός γαλανομάτης, που βρέθηκε ένα βράδυ στο δρόμο, μοναχούλης του μέσα στη βροχή. Έκλαιγε και προσπαθούσε να μπει κάπου να ζεσταθεί και να γλυτώσει τη βροχή και το κρύο. Αρρωστούλης και χωρίς τη μαμά του.
Για καλή του τύχη βρέθηκε κάποια κυρία που τον είδε και τον λυπήθηκε. Τον πήρε για προσωρινή φιλοξενία και να τον κάνει καλά. Όταν σταμάτησε πλέον να φοβάται και είχε γίνει καλά, άρχισε τα χάδια και τις αγάπες. Αναζητάει συνέχεια αγκαλιές.
Ο μικρός είναι περίπου 2 μηνών. Πανέμορφος, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, πανέξυπνος, τρυφερός και παιχνιδιάρης. Η τέλεια παρέα.
Όμως δεν μπορεί να μείνει εκεί που είναι. Πρέπει να βρει σπίτι. Κάνουμε μια προσπάθεια να του βρούμε ανθρώπους που θα τον αγαπήσουν και θα του δώσουν αγάπη και φροντίδα. Μακριά από τις κακουχίες του δρόμου.
Αν κάποιος ενδιαφέρεται, ας επικοινωνήσει με εμάς myrto1@hotmail.com,  petpetmag@gmail.com,  ή στο μέσεντζερ του Facebook Petpet – Το καλύτερο τετράποδο site | Facebook
ή στο τηλέφωνο Στεφανία 6907523046    Περιοχή Βριλήσσια, Αθήνα

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο