Χίος: Κατάστημα με ρούχα φιλοξενεί δύο αδέσποτα σκυλάκια που σε υποδέχονται στην πόρτα

από Μυρτώ Τζώρτζου
Όλο και περισσότερα καταστήματα, όπως βλέπουμε τον τελευταίο καιρό, γίνονται φιλικά στα αδεσποτάκια και ανοίγουν τις πόρτες του για αυτά. Είναι πραγματικά μια διαπίστωση που κάνουμε, η οποία μας χαροποιεί ιδιαίτερα.
Αυτούς τους ανθρώπους καλό θα είναι να τους προβάλλουμε και να τους στηρίζουμε. Για να βρουν μιμητές. Και να γίνουμε περισσότεροι όσοι προσπαθούμε να βοηθήσουμε αδύναμα πλάσματα που έχουν την ανάγκη μας. Και τώρα μάλιστα που ο χειμώνας μας έδειξε για καλά τα δόντια του, η ανάγκη αυτή είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Τα ζώα υποφέρουν έξω.
Ένα τέτοιο κατάστημα, όπως μαθαίνουμε από τον Dimitri Chatzigiannakis, είναι και το κατάστημα ρούχων MILANO Fashion που βρίσκεται στη Χίο. Στο κατάστημα αυτό σε υποδέχονται δύο αδέσποτα σκυλάκια που κάθονται μαζί και ζεσταίνονται στο χαλάκι. Αυτή δεν είναι η καλύτερη υποδοχή;
Δώστε μια γωνίτσα σε ένα αδέσποτο ζωάκι τώρα που είναι χειμώνας. Προστατέψτε το από τον αέρα, το χιόνι και τη βροχή. Είναι δύσκολο τα ζώα έξω να βρουν ένα μέρος να κάτσουν και να κοιμηθούν. Κάποια από αυτά είναι γέρικα και δύσκολα θα αντέξουν έξω. Ανοίξτε τις πόρτες του σπιτιού σας ή του μαγαζιού σας για αυτά.
Δείτε και αυτά:
Μεζεδοπωλείο στην Καστοριά έβαλε ένα όμορφο σπιτάκι για μια γιαγιούλα σκυλίτσα – Petpet.news
Χαλάνδρι: Τουριστικό γραφείο έχει υιοθετήσει αδέσποτες γατούλες που είχαν ανάγκη- Και σε περιμένουν μέσα – Petpet.news
Αδεσποτάκι μας καλωσορίζει σε κατάστημα στη Λαμία- Το έχουν μέσα στη ζεστασιά – Petpet.news
Ζωγράφου: Κατάστημα έχει διασώσει γατούλες και τις έχει μέσα προστατευμένες – Petpet.news
Αγ. Ιωάννης Αθήνα: Κατάστημα υιοθέτησε αδέσποτη γατούλα και εκείνη αράζει ανέμελη στη βιτρίνα – Petpet.news

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο