Η Ελεονώρα Μελέτη και ο τρίποδος Kutcher

από Μυρτώ Τζώρτζου

Από τα πιο ειλικρινή και “διαφορετικά” παιδιά της τηλεόρασης η Ελεονώρα Μελέτη είναι γνωστή εδώ και χρόνια για τη φιλοζωική της ευαισθησία. Πριν από μερικά χρόνια μάλιστα η παρουσιάστρια αποφάσισε χωρίς πολλή σκέψη να υιοθετήσει έναν τρίποδο σκύλο. Ο Οδυσσέας είχε βρεθεί σε ένα χωριό, έξω από τη Λάρισα, και το ένα του πόδι είχε παγιδευτεί σε δόκανο, που χρησιμοποιείται παράνομα για το κυνήγι.

Ο σκυλάκος έχασε τελικά το ποδαράκι του, όμως κέρδισε την αγκαλιά της Ελεονώρας που τον πήρε σπίτι της και τον έκανε δικό της. Η Ελεονώρα ανεβάζει συχνά φωτογραφίες του Kutcher της, έτσι λέγεται πλέον ο σκύλος, και προτρέπει τον κόσμο να μην αγοράζει αλλά να υιοθετεί ζώα που έχουν ανάγκη. Κάποια στιγμή μάλιστα είχε γράψει: “Υιοθέτησε κι εσύ ένα αδέσποτο! Ο Kutcher μου… Βρέθηκε πληγωμένος, παγιδευμένος σε γουρουνοπαγίδα. Χάσαμε το ποδαράκι αλλά έχουμε το ίδιο όνομα με τον Ashton ( Ashton Kutcher)! Και βλέμμα ε;»

Τα ζώα που έχουν χάσει το ένα τους ποδαράκι ζουν κανονικά όπως και τα άλλα χωρίς να έχουν κανέναν πρόβλημα. Αντίθετα δένονται περισσότερο με τον κηδεμόνα τους και δείχνουν συνέχεια την αγάπη τους.  meleti42meleti-adespoto

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο