Ένα σπιτάκι για την ψυχούλα αυτή; Μην την αφήσουμε να επανενταχθεί γιατί είναι τόσο φιλική που θα κινδυνέψει

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ένα πραγματικά πανέμορφο και υπέροχο σε χαρακτήρα ζωάκι ψάχνει σπίτι ώστε να μη γυρίσει πίσω στο δρόμο.

Πρόκειται για την αδέσποτη γατούλα που βλέπετε στις φωτογραφίες, η οποία ήταν άρρωστη. Είχε ουλίτιδα και η κατάστασή της ήταν άσχημη. Είχε τεράστιες πληγές στο στόμα. Εθελοντές την πήραν και την πήγαν στον κτηνίατρο όπου ξεκίνησε θεραπεία.

Και τώρα έρχεται η δύσκολη στιγμή. Η στιγμή της επανένταξης. Κανένα ζωάκι δεν πρέπει να ζει στο δρόμο. Όλα έχουν ανάγκη από ένα σπίτι, μια αγκαλιά, μια φροντίδα. Δεν είναι ο δρόμος το φυσικό τους περιβάλλον, όπως λένε πολλοί. Δεν είναι φυσικό περιβάλλον οι δρόμοι γεμάτοι αυτοκίνητα. Το κρύο και το χιόνι. Ο καύσωνας. Η έλλειψη φαγητού και η μεγάλη προσπάθεια επιβίωσης. Οι φόλες και οι κακοποιήσεις. O μέσος όρος δυστυχώς ζωής ενός αδέσποτου είναι περίπου 2-3 χρόνια. Λίγα ζώα καταφέρνουν να ζήσουν πολύ έξω.

Υπάρχουν όμως κάποια που έχουν περισσότερη ανάγκη για σπίτι. Ζώα που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ζήσουν έξω. Γιατί οι ελπίδες να επιβιώσουν δεν είναι πολλές. Ένα τέτοιο πλάσμα είναι και η γατούλα που σας είπαμε.

Είναι τόσο καλό πλάσμα και φιλικό με όλους. Ξέρουμε ότι αυτά τα ζωάκια κινδυνεύουν περισσότερο γιατί εμπιστεύονται τους ανθρώπους. 🙏 Και κακοποιούνται εύκολα. Σας παρακαλούμε. Να της βρούμε ένα σπίτι. Να μη γυρίσει στο δρόμο. Είναι 1,5 περίπου έτους. Χουρχουρίζει ατελείωτα και τρελαίνεται για χάδια και αγκαλιές.

Αν κάποιος θέλει να την υιοθετήσει, ας καλέσει 📞 6996668116 ΛΙAΝΑ, Liana Zargaryan Groomer | Facebook ΑΘΗΝΑ.

Η γλυκιά μικρούλα περιμένει.

Δείτε ΕΔΩ το υπέροχο αυτό πλάσμα

Δείτε ΕΔΩ μια γατούλα για σπίτι

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο