Εργαζόμενος στην καθαριότητα έσωσε 5 νεογέννητα γατάκια που βρήκε σε κάδο σε σακούλα

από Μυρτώ Τζώρτζου

Έχουμε ξαναπεί ότι είναι αδιανόητο να πετάνε κάποιοι ζωντανά ζώα στα σκουπίδια. Είναι κάτι πραγματικά αχαρακτήριστο. Αλλά δυστυχώς είναι κάτι που συμβαίνει καθημερινά σε όλα τα μέρη της Ελλάδας. Παντού στα σκουπίδια βρίσκεις ζώα, νεογέννητα, άρρωστα, χτυπημένα. Και όχι μόνο σκυλάκια και γατάκια. Αλλά και κουνέλια, κότες, χελώνες, ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς.

Ο λόγος για αυτό μια διάσωση που έγινε αυτές τις μέρες και αφορά νεογέννητα γατάκια που βρέθηκαν σε κάδο σκουπιδιών. Όπως μαθαίνουμε από τη Χριστίνα Λίγδα, ο σύζυγός της, που εργάζεται στην καθαριότητα, εν ώρα υπηρεσίας, εντόπισε και έβγαλε από τον κάδο μια σακούλα που μέσα είχε κλεισμένα 5 ζωντανά νεογέννητα γατάκια.

Ευτυχώς τα μικρούλια δεν είχαν πάθει κάτι. Βέβαια ήταν και τυχερά γιατί αν δεν τα έβλεπε ο άνθρωπος αυτός, ξέρουμε ποιο θα ήταν το μέλλον τους.

Τα 4 από αυτά τα πήραν κάποιες κυρίες ενώ το πέμπτο, ένα υπέροχο αρσενικό γατάκι, δεν λέει να φύγει από την αγκαλιά και τα χάδια της κ. Λίγδα, η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά: “Αυτός είναι ο άντρας μου…Σήμερα έβγαλε από τον κάδο, κλεισμένα μέσα σε μια σακούλα, 5 γατάκια εν ώρα εργασίας…Νιώθω περήφανη.

Τα 4 τα πήραν κάποιες κυρίες από ό,τι μου είπε και έμεινε αυτός εδώ ο κούκλος που έχει χωθεί στην αγκαλιά μου. Πολλές ευχές να πάνε όλα καλά και να γίνει ένας μεγάλος γατούλης”.

Δείτε ΕΔΩ το 5ο γατουλίνι που σίγουρα θα γίνει ένας υπέροχος γάτος 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο