Ένα σπιτάκι για το κουτάβι που το παράτησαν μόνο του σε νεκροταφείο στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης;

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ένα πανέμορφο σκυλάκι βρέθηκε παρατημένο σε νεκροταφείο στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρουν οι εθελοντές της Φιλοζωικής Πανοράματος Filozoiki Panoramatos.

Το μικρούλι, που είναι μόλις 5 μηνών, περιφέρεται εδώ και περίπου 10 μέρες ανάμεσα στα μνήματα, και ζει μόνο του χωρίς να ξέρει πού να πάει και πού να σταθεί. Τι να φάει και πώς να επιβιώσει. Φαίνεται ανθρωποκεντρικό και ιδιαίτερα αξιαγάπητο καθώς κάνει τα πάντα να βρεθεί κοντά σε ανθρώπους.

Αυτό δείχνει ότι ήταν σε σπίτι. Και ξαφνικά βρέθηκε στο δρόμο. Και όχι απλά στο δρόμο αλλά σε ένα νεκροταφείο όπου επικρατεί νεκρική σιγή. Με μόνους επισκέπτες αυτούς που έρχονται στα μνήματα. Δυστυχώς είναι πολύ σύνηθες η εγκατάλειψη ζώων στα νεκροταφεία. Και σύνηθες το να ρίχνουν και φόλες επειδή δεν τα θέλουν εκεί γιατί, όπως ισχυρίζονται, χαλάνε τους τάφους.

Κάνουμε όλοι έκκληση να βρει αυτό το μόλις 5 μηνών κουταβάκι ένα σπιτάκι όπου αυτή τη φορά θα τον αγαπήσουν πραγματικά και θα τον κάνουν να νιώσει σαν μέλος μιας οικογένειας. Να νιώσει ασφαλές και ευτυχισμένο, μακριά από τους δρόμους και τα νεκροταφεία.

Όποιος θέλει να το σώσει και να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία ας στείλει μήνυμα εδώ: 👉Filozoiki Panoramatos

από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com, myrto1@hotmail.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο