Επέστρεψαν στο καταφύγιο του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας σκύλο που είχαν υιοθετήσει 7 χρόνια πριν

από Μυρτώ Τζώρτζου

Όταν υιοθετούμε ένα ζώο, θα πρέπει να είμαστε δίπλα του σε όλη του τη ζωή. Με αγάπη και φροντίδα. Όπως κάνει και αυτό με εμάς δηλαδή. Δεν παίρνουμε ένα ζώο και μια ωραία μέρα το εγκαταλείπουμε. Για κανέναν λόγο. Εκτός αν είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου. Αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι.

Ο λόγος για μια ακόμα θλιβερή πρόσφατη εγκατάλειψη ενός ζώου που είχε για χρόνια οικογένεια δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook ο Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας https://www.facebook.com/filozoikos.neasfiladelphias.1/

Ένας σκυλάκος, ο Φάμπιο, υιοθετήθηκε πριν από 7 χρόνια από το καταφύγιο της Νέας Φιλαδέλφειας και ζούσε σε ένα σπίτι ευτυχισμένος. Όμως αυτό το σπίτι αποφάσισε 7 χρόνια μετά, λόγω διάφορων προσωπικών θεμάτων, ότι δεν τον θέλει πλέον. Και τον επέστρεψε στο καταφύγιο.

Η σκυλάκος σίγουρα είναι σοκαρισμένος. Δεν γίνεται μετά από τόσα χρόνια να ζήσει στο κλουβί. Σε ένα κλουβί, που αν δεν βρεθεί ένα σπίτι να ανοίξει την πόρτα του για αυτόν, θα πεθάνει εκεί.

Αν ενδιαφέρεται κάποιος να υιοθετήσει τον υπέροχο αυτό σκύλο και να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, όπου θα μπορεί πλέον να ζήσει με ασφάλεια, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τους εθελοντές του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας https://www.facebook.com/filozoikos.neasfiladelphias.1/photos/pcb.3443590615656718/3444334578915655/?type=3&theater  

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο