Εθελοντές διέσωσαν από το Λουτράκι γουρουνάκι 300 κιλών που το έτρωγαν τα σκουλήκια- Ζητούν οικονομική βοήθεια

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ένα άτυχο γουρουνάκι σε πολύ άσχημη κατάσταση αφημένο στη μοίρα του εντοπίστηκε από εθελοντές σε μέρος του Λουτρακίου. Το ζώο που έφτανε τα 300 κιλά ήταν γεμάτο σκουλήκια γύρω από την περιοχή του πρωκτού που το κατέτρωγαν.

Η εθελόντρια της περιοχής Afrodith Frida Filozwiko Profil ενημέρωσε την επίσης γνωστή εθελόντρια Maria Arkomani από τα Μέγαρα. Το γουρουνάκι έπρεπε με κάθε τρόπο και χωρίς να περάσει άλλος χρόνος να διασωθεί. Ο Μάριος Μωραΐτης, ο άνθρωπος που είναι πάντα δίπλα στα ζώα όταν τον χρειάζονται, παράτησε τα πάντα και έφυγε για Λουτράκι ώστε να μεταφερθεί το γουρουνάκι στα Μέγαρα και να αναλάβουν την περίθαλψη του. Και έτσι και έγινε.  Και το γουρουνάκι ονομάστηκε κύριος Πίπης.

Η Μαρία Αρκομάνη του Αδέσποτου Παλμού-Stray Pulse αναφέρει:

Ο κύριος Πίπης (έτσι τον ονομάσαμε) έχει να ενεργηθεί μέρες και τον βλέπουμε πως δυσκολεύεται… Έχουμε ξεκινήσει την αντιβίωση και ένεση Vetermec όπως του έκανε ο κτηνίατρος του Λουτρακίου Ioannis Lekkas και ευελπιστούμε μέχρι αύριο και με την τροφή που του δίνουμε να ενεργηθεί .

Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι ένα εύκολα διαχειρισιμο ζώο, δεν έχει κάνει επίθεση, όμως σιγά σιγά το προσεγγιζουμε με απόλυτο σεβασμό και ηρεμία. Πιστεύουμε πως όλα θα πάνε κατευχήν.
Όποιος θέλει και μπορεί να μας στηρίξει για τα έξοδά του τα μηνιαία (πανσιόν, γιατρό και τροφές) παρακαλούμε να μας στείλει μήνυμα σε προσωπικό για να δοθεί ο λογαριασμός.
Ας γίνουμε όλοι μια αλυσίδα ζωής για να σωθεί ο κύριος Πίπης της καρδιάς μας !!!

Με εκτίμηση

Η ομάδα

Αδέσποτος Παλμός-Stray Pulse

Animal Rescue Team

Στείλτε εδώ τα μηνύματά σας για βοήθεια:

 👉🏻    Αδέσποτος Παλμός

  👉🏻   Maria Arkomani

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο