Κιλκίς: Μακάρι να τα καταφέρει ο λύκος που πυροβολήθηκε και μετά χτυπήθηκε σοβαρά από αυτοκίνητο

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ένα ακόμα περιστατικό πυροβολισμού άγριου ζώου, όπως αναφέρει ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, σημειώθηκε πριν από μερικές μέρες. Το περιστατικό αποκαλύφθηκε αρχικά όταν ένας νεαρός λύκος χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα στο Δροσάτο Κιλκίς. Ωστόσο ο οδηγός του οχήματος δεν έφυγε αλλά σταμάτησε εκεί και ειδοποίησε την Άμεση Δράση ενώ μαζί μαζί με ανθρώπους της οργάνωσης Animal Rescue and Defence Squad παρέμεινε στο σημείο μέχρι να καταφθάσει η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ.

Το άτυχο ζώο, που ονομάστηκε Σωτήρης, μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο στο Κτηνιατρείο Άγριων Ζώων του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, όπου διαπιστώθηκε ότι το τροχαίο του προκάλεσε 5 κατάγματα στα πόδια και εγκεφαλικό οίδημα. Ωστόσο οι ακτινογραφίες αποκάλυψαν ότι ο λύκος είχε πυροβοληθεί πιο πριν, καθώς έχει ακόμα στο σώμα του σκάγια!

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ αναφέρει ότι για την αποκατάσταση της υγείας του θα χρειαστούν τρία σοβαρά χειρουργεία. Και όλοι ευχόμαστε ότι θα τα καταφέρει.

Εάν θέλετε, μπορείτε να υποστηρίξετε την περίθαλψη του Σωτήρη κάνοντας μία δωρεάν εδώ 👉🏻 https://www.arcturos.gr/gr/summeteho/donation

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο