Ψάχνει σπίτι για να μη βγει στο δρόμο και πάλι αυτός ο γατούλης που βρέθηκε σε μηχανή αυτοκινήτου

από Μυρτώ Τζώρτζου

O μικρούλης αυτός δεν έχει όνομα. Είναι μια από τις πολλές τετράποδες ψυχούλες που βρίσκονται σε κίνδυνο στο δρόμο και με την αγάπη κάποιων ανθρώπων γίνονται καλά.

Ο γατούλης δεν έχει όνομα για να τον «βαφτίσουν» οι άνθρωποι που θα τον υιοθετήσουν.

Βρέθηκε μωρό, μόνος του, μέσα σε μια μηχανή αυτοκινήτου με καμένα τα πατουσάκια του. Το μέλλον του προδιαγεγραμμένο. Τόσο μικρό ζωάκι λίγες πιθανότητες είχε να τα καταφέρει και να επιβιώσει.

Φιλοξενήθηκε προσωρινά και πλέον είναι καλά. Είναι περίπου 3 μηνών, πανέμορφος, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, εμβολιασμένος. Παιχνιδιάρης και απίστευτα γλυκός.

Όμως η φιλοξενία του ήταν για λίγο. Και δυστυχώς πρόκειται να βγει στο δρόμο. Είναι ακόμα πολύ μικρούλης για να τα καταφέρει έξω.

Ψάχνουμε άμεσα ένα σπίτι για να τον σώσουμε. Ένα σπίτι που θα του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσει και αυτός με αγάπη και φροντίδα, μακριά από τους κινδύνους. Αξίζει να τον κάνετε μέλος του σπιτιού σας.

Όποιος τον υιοθετήσει θα πάρει και τις τροφές ενός μήνα. Βρίσκεται στην Αθήνα και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 6979326120. Ας κάνουμε κάτι για αυτόν.

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο