Εθελοντές διέσωσαν την κατσικούλα που έτρεχε στους δρόμους στο Χαλάνδρι- Πήγε σε φιλοξενία

από Μυρτώ Τζώρτζου

Τέλος καλό όλα καλά για την κατσικούλα που βρέθηκε να τρέχει σε και στα δύο ρεύματα κεντρικότατης οδού στο Χαλάνδρι.

Οι άνθρωποι της Αλληλεγγύη στα Αδέσποτα- Solidarity for Stray Animals αναφέρουν ότι το ζώο εθεάθη στο Πάτημα Χαλανδρίου, μόνο του, να τρέχει και με άμεσο κίνδυνο.

Στο σημείο έσπευσαν οι εθελοντές και κατάφεραν και το περιόρισαν σε μια πυλωτή μέχρι να βρεθεί λύση περισυλλογής και μεταφοράς. Όπως δυστυχώς αναφέρουν για 4 ώρες προσπαθούσαν να έρθουν σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους αλλά καμία κρατική δομή ή υπηρεσία δεν ανταποκρίθηκε. Η αστυνομία δεν φάνηκε ούτε όταν το ζώο έτρεχε και στα δύο ρεύματα κεντρικότατης οδού. Εθελοντές προσπαθούσαν να προειδοποιήσουν τα οχήματα για να μη γίνει ατύχημα.

Τελικά στο μέρος που ήταν το ζώο πήγε η Alma Libre και ο Αλέξης Μαντζώρος όπου κατάφερε και το έπιασε. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Vegan Farm για φιλοξενία.

Οι εθελοντές της Ομάδας Αλληλεγγύη για τα Αδέσποτα ευχαριστούν την Alma Libre και τον Αλέξη Μαντζώρο, τη Vegan farm για την άμεση ανταπόκριση και την ΑΝΙΜΑ για την αρχική καθοδήγηση. Επίσης τους εθελοντές Γιώργο, Κέλλυ, Ραφίκα που ακολουθούσαν το ζώο για ώρες μέχρι να το περιορίσουν σε μία πυλωτή, απομακρύνοντάς το με ασφάλεια από δρόμους με αυξημένη κυκλοφορία. Τέλος ευχαριστούν τη φιλοζωική “Φίλοι Ζώων Χαλανδρίου” για τη συνεργασία από την πρώτη στιγμή.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο