Κατάστημα ρούχων στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης φροντίζει πάνω από 20 αδέσποτες γατούλες

από Μυρτώ Τζώρτζου
Eδώ στο στο petpet.news θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό να προβάλλουμε κάποιους χώρους, είτε αυτοί είναι καταστήματα, είτε οτιδήποτε άλλο, οι οποίοι βοηθούν έμπρακτα τα αδέσποτα ζώα. Ειδικά τώρα το χειμώνα, με τις χαμηλές θερμοκρασίες, τις βροχές, τον αέρα και τα χιόνια, η φροντίδα των ζώων είναι επιτακτική ανάγκη. Ώστε να καταφέρουν να επιβιώσουν.
Δυστυχώς ξέρουμε ότι οι περισσότεροι καταστηματάρχες δεν θέλουν τα αδέσποτα κοντά στο μαγαζί τους. Πόσο μάλιστα να τα έχουν και μέσα. Τα διώχνουν και συχνά είναι επιθετικοί με αυτά.
Υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις. Και με αυτές θέλουμε να ασχοληθούμε. Να τις προβάλλουμε και να μοιραστούμε μαζί σας όμορφες εικόνες που μας κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενους.
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από την Ifigeneia Koutalianou και έχουν να κάνουν με το κατάστημα αντρικών ρούχων στην Κάτω Τούμπα στη Θεσσαλονίκη Jacques Hermes. Ο άνθρωπος του καταστήματος, ο κ. Τάσος, είναι ιδιαίτερα φιλόζωος καθώς φροντίζει πάνω από 20 γατούλες μέσα και έξω από το κατάστημά του. Με τα κρεβατάκια τους, το φαγάκι και το νεράκι τους και ό,τι άλλο χρειαστούν. Οι γατούλες βρίσκουν μια στέγη εκεί και προφυλάσσονται όσο καλύτερα γίνονται από τους κινδύνους της αδέσποτης ζωής.
Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι ένα μεγάλο μπράβο στο κατάστημα. Και ευχόμαστε αυτές οι πράξεις να βρουν μιμητές. Ώστε να γίνουμε περισσότεροι εμείς που αγαπάμε και φροντίζουμε τα αδέσποτα ζωάκια.
από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

Δείτε και αυτά:
Χαλάνδρι: Τουριστικό γραφείο έχει υιοθετήσει αδέσποτες γατούλες που είχαν ανάγκη- Και σε περιμένουν μέσα – Petpet.news
Αδεσποτάκι μας καλωσορίζει σε κατάστημα στη Λαμία- Το έχουν μέσα στη ζεστασιά – Petpet.news
Ζωγράφου: Κατάστημα έχει διασώσει γατούλες και τις έχει μέσα προστατευμένες – Petpet.news
Αγ. Ιωάννης Αθήνα: Κατάστημα υιοθέτησε αδέσποτη γατούλα και εκείνη αράζει ανέμελη στη βιτρίνα – Petpet.news
Μεζεδοπωλείο στην Καστοριά έβαλε ένα όμορφο σπιτάκι για μια γιαγιούλα σκυλίτσα – Petpet.news

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο