Γάτα έκοψε το καλώδιο των ακουστικών του ιδιοκτήτη της και για συγνώμη του έφερε ένα φίδι να το αντικαταστήσει

από Μυρτώ Τζώρτζου

Τα μικρά ζωάκια, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι σκανταλιάρικα και τους αρέσει να κάνουν πράγματα που εμάς μας φρικάρουν. Καταστροφές δηλαδή. Και φυσικά δεν τους κρατάμε κακία γιατί μπορεί στην αρχή να νευριάζουμε, όμως στη συνέχεια μας πιάνουν τα γέλια. Αυτό πρέπει να κάνουμε δηλαδή.

Μια τέτοια μικρή καταστροφή είδε και ο Haryanto Pherwhirra Ramadhani από την Τζακάρτα της Ινδονησίας όταν το μόλις 8 μηνών γατάκι του, που πιθανόν να έβγαζε δόντια, του έκοψε στα δυο το καλώδιο των ακουστικών του. Δεν είναι βέβαια δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο. Ο ίδιος θα πει στο διαδικτυακό site https://www.boredpanda.com: “Στην αρχή νευρίασα. Αυτό είναι αλήθεια. Σκέφτηκα μέχρι να πάρω άλλα, ούτε μουσική, ούτε Game of Thrones…πάνε όλα. Αυτό που συνέβη λίγο αργότερα όμως δεν μπορούσα να το φανταστώ”.

Τι συνέβη στον Haryanto; Μόλις το γατάκι του κατάλαβε ότι έχει κάνει ζημιά, εξαφανίστηκε. Βγήκε έξω από το σπίτι αμέσως. Και επέστρεψε μετά από μια ώρα φέρνοντας κάτι για να αντικαταστήσει ο Haryanto το κατεστραμμένο καλώδιο. Αυτό που έφερε ήταν ένα φίδι, το οποίο είχε στα δόντια του. Και του το πήγε ως δώρο. “Σοκαρίστηκα όταν είδα το φίδι. Τα φίδια μάλιστα είναι πολύ σπάνια σε αυτήν την περιοχή”, θα πει ο Haryanto. Δεν είναι να γελάς μετά από αυτό; Πώς να τους κρατήσεις κακία;

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο