Γάτα καταστρέφει μια τηλεόραση για να τραβήξει την προσοχή- ΒΙΝΤΕΟ

από Μυρτώ Τζώρτζου

Οι γάτες είναι μοναδικά πλάσματα. Ανεξάρτητες, πανέξυπνες και πολύ εγωίστριες. Θέλουν να γίνεται πάντα το δικό τους. Και να είναι πάντα το επίκεντρο όλης της προσοχής μας. Για αυτό και τις αγαπάμε.

Μια τέτοια γάτα είναι και ο Vito, ο γάτος που βλέπετε στις φωτογραφίες. «Κάνει πάντα το δικό του», θα πει στο The Dodo η κηδεμόνας του Valentina Colombo, η οποία τον λατρεύει και του κάνει όλα τα χατίρια. Και φυσικά θέλει να είναι πρωταγωνιστής. Όλοι να ασχολούνται με αυτόν. Κλασική γάτα δηλαδή.

Στην πρώτη φωτογραφία κάθεται πάνω στα ρούχα που είναι να σιδερωθούν. Για να μην τα σιδερώσεις και να ασχοληθείς με αυτόν. Στη δεύτερη φωτογραφία κάθεται πάνω στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή και δεν σε αφήνει να γράψεις.

Πρόσφατα ο Vito το…τερμάτισε στην κυριολεξία. Η Colombo και ο αδερφός της έκατσαν να δουν έναν αγώνα στην τηλεόραση και να χαλαρώσουν. Όμως ο γάτος είχε άλλα σχέδια. Σιγά που θα τους άφηνε να δουν αγώνα. Έτσι έριξε ένα πήδημα, πήγε στην τηλεόραση και άρχισε να χαϊδεύεται. «Ε, είμαι και εγώ εδώ».

Όμως δεν κατάφερε και πολλά πράγματα. Και έτσι αποφασίζει να δαγκώσει την οθόνη και να τη σπάσει αφήνοντας άναυδους την Colombo και τον αδερφό της.

«Δεν φανταζόμασταν ότι θα τη δαγκώσει κανονικά και ότι θα τη χαλάσει κιόλας. Σοκαριστήκαμε. Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. », θα πει η Colombo.

Και πλέον η τηλεόραση λειτουργεί από τη μέση και πάνω. Το κάτω μέρος είναι μαύρο. Και οριζόντια, όπως θα δείτε πιο κάτω στο βίντεο, περνάει μια φωτεινή γραμμή. Είναι το σημείο που δάγκωσε ο άτακτος Vito.

«Δεν μπορούμε να του κρατήσουμε κακία. Η τηλεόραση μπορεί να αντικατασταθεί. Τον αγαπάμε πολύ. Είναι πάντα το μωρό μας», θα πει η Colombo.

ΕΙΚΟΝΕΣ: VALENTINA COLOMBO

👁‍🗨 Δείτε ΕΔΩ τη στιγμή της καταστροφής 😁 tiktok

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο