Αν η γατούλα Kuzya ήταν άνθρωπος

από Μυρτώ Τζώρτζου

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες της Kuzya, μιας πανέμορφης πορτοκαλένιας γάτας από τη Μόσχα, η γατούλα αυτή είναι πανέξυπνη, κοινωνική και με μάτια που σε καθηλώνουν. Για να είμαστε ειλικρινείς όλοι οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων είναι τόσο περήφανοι για αυτά που τα βλέπουν ως μοναδικά. Το ίδιο συμβαίνει και με τα παιδιά άλλωστε.

Έτσι αποφάσισαν να ονειρευτούν πώς θα συμπεριφερόταν η Kuzya αν ήταν άνθρωπος. Έστησαν λοιπόν το ανάλογο σκηνικό και έβαλα τη γάτα να πρωταγωνιστήσει. Σύμφωνα μάλιστα με εκείνους, η Kuzya δεν καθόταν ήσυχη, έτσι χρειάστηκαν πάνω από δύο ώρες για αυτό το project.

Η Kuzya είναι σχετικά καινούργια στα social media αλλά ήδη μετράει πάνω από 9 χιλιάδες followers. Καινούργιο επίσης είναι και το φαινόμενο των κατοικίδιων που οι ιδιοκτήτες τους κάνουν τα πάντα για να τα προβάλλουν. Δημιουργούν για αυτά σελίδες στα social media, τα φωτογραφίζουν με διάφορα concept και συχνά προβάλλουν σε αυτά τις δικές τους επιθυμίες και ανασφάλειες. Όπως και να’ναι το αποτέλεσμα μας φτιάχνει τις περισσότερες φορές τη διάθεση.

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο