Γατούλα χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και πρέπει άμεσα να χειρουργηθεί- Εθελοντές κάνουν έκκληση για οικονομική βοήθεια

από Μυρτώ Τζώρτζου

Άλλο ένα τροχαίο με θύμα ένα αθώο πλάσμα. Η γατούλα της φωτογραφίας χτυπήθηκε χαράματα σε δρόμο της Αθήνας από αυτοκίνητο. Τη χτύπησε και φυσικά την εγκατέλειψε, όπως γίνεται δυστυχώς σχεδόν πάντα.

Κάποια ζωάκια δεν τα καταφέρνουν. Κάποια άλλα πέφτουν στα χέρια ανθρώπων που προσπαθούν να τα σώσουν. Η Μαίρη Φου, όπως είπαν τη γατούλα, ήταν από τα δεύτερα καθώς βρέθηκε από τους εθελοντές του Σωματείου  ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ & Ανθρωπων – Φιλοζωικό & Φιλανθρωπικό Σωματείο Εθελοντων.

Την πήραν για να προσπαθήσουν να τη σώσουν, την ώρα που οι περισσότεροι που την έβλεπαν μέσα στα αίματα γυρνούσαν το κεφάλι και έφευγαν. Σύρθηκε μέσα στα αίματα και κρύφτηκε να πεθάνει. Αλλά στάθηκε τυχερή καθώς έπεσε στα χέρια των εθελοντών. Διαφορετικά δεν θα είχε καμία ελπίδα. Ήταν σχεδόν ετοιμοθάνατη.

Πρώτες βοήθειες, εξετάσεις, ακτινογραφίες, νοσηλεία και γερά παυσίπονα για τους πόνους. Και μια άσχημη διάγνωση. Τα δύο πίσω πόδια της πρέπει να χειρουργηθούν. Κατάγματα που θέλουν αρθρόδεση με καρφιά και λάμες.

Οι τιμές απλησίαστες. Η γατούλα πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα όμως οι άνθρωποι του σωματείου πρέπει να δώσουν 1000 ευρώ για το χειρουργείο, συν όλα τα άλλα. Και έχουν τόσα πολλά ζώα που φροντίζουν. Είναι αδύνατον για αυτούς.

Έτσι κάνουν έκκληση να συγκεντρωθεί αυτό το ποσό ώστε να μπορέσει να σωθεί η αδεσποτούλα Μαίρη Φου. Ας βάλει ο καθένας ό,τι μπορεί. Και μερικά ευρώ κάνουν τη διαφορά. Δίνουν μια ελπίδα.

Ο επίσημος & φορολογικά ελεγμένος λογαριασμός του σωματείου είναι στη ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμός λογαριασμού: 5067-063185-715
IBAN: Gr50 0172 0670 0050 6706 3185 715
Δικαιούχος: Φίλοι Ζώων και Ανθρώπων
Αιτιολογία: ΜΑΙΡΗ ΦΟΥ ΦΟΥ
Εναλλακτικα: Paypal
Filoizoon@yahoo.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο