Γατούλα κάνει παρέα σε παιδάκι με καρκίνο και δεν φεύγει από δίπλα του

από Μυρτώ Τζώρτζου
καρκίνος-παιδάκι

Ο μικρούλης Axel διαγνώστηκε 14 μηνών με μια σπάνια και επιθετική μορφή λευχαιμίας. Οι γονείς του τότε αποφάσισαν να υιοθετήσουν ένα κατοικίδιο για να του κάνει παρέα.Έτσι πήραν τη γατούλα Bingo ώστε να είναι δίπλα στον Axel και να τον βοηθήσει, όπως γίνεται συνήθως με τα ζώα, να μην έχει τόσο στρες στις θεραπείες.

Από την πρώτη στιγμή ο μικρός και η γάτα έγιναν φίλοι αχώριστοι. Η μητέρα του Axel, Haley και ο σύζυγός της Chad είδαν πόσο συνδέθηκε αμέσως ο γιος τους με την Bingo, κάτι που δεν μπορούσαν να πιστέψουν. «Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι αυτή η γάτα μπορεί να δεθεί με το γιο μου τόσο πολύ. Ο Axel πέρασε μερικές πολύ δύσκολες μέρες κατά τη διάρκεια της θεραπείας του για τον καρκίνο. Η Bingo ήταν απίστευτα υπομονετική. Του έκανε παρέα στον καναπέ. Μπορούσε να μείνει μαζι του και 12 ώρες. Δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό του», θα πει η Haley.

Η Bingo δεν δυσανασχετεί με τίποτα που κάνει ο μικρός και έχει μεγάλη υπομονή σε όλα. Όταν μάλιστα ο Axel θέλει αγκαλιές, το καταλαβαίνει και πηγαίνει κοντά του για χάδια.

Ο μικρός είναι πλέον 2 ετών και δεν έχει καρκίνο. Βρίσκεται στη φάση της συντήρησης.

«Τώρα οι δυο τους είναι περισσότερες ώρες μαζί και παίζουν με τα παιχνίδια τους. Είναι πραγματικά μοναδικό να τους παρακολουθείς. Έχουν πολύ δυνατή σύνδεση», λέει χαρούμενη η Haley, η οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορούσενα φανταστεί ότι μια γάτα θα κάνει τόσο καλό στον άρρωστο γιο της.

ΕΙΚΟΝΕΣ: HALEY WALSH MARTIN

Πηγή: People.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο