Άφησε τη δουλειά της και μαζί με την κόρη της κάνει το γύρο του κόσμου

από Μυρτώ Τζώρτζου

Όταν η καλύτερη φίλη της 43χρονης Evie Farrell από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας πέθανε στα 42 της χρόνια από καρκίνο, εκείνη μέσα σε μια μέρα συνειδητοποίησε πόσο μικρή είναι η ζωή. Και αντί να ξοδέψει α 20 χιλιάδες δολάρια που είχε στη ανακαίνιση της κουζίνας της, όπως είχε προγραμματίσει, έκανε κάτι άλλο. Παραιτήθηκε από τη δουλειά της σε ένα γραφείο, πήρε τα χρήματα και την 6χρονη κόρη της, Emily, και ξεκίνησε το γύρο του κόσμου.

Μαμά και κόρη έφυγαν από το σπίτι τους τον Φεβρουάριο του 2016 και μέχρι σήμερα δεν έχουν επιστρέψει. Και μάλιστα δεν έχουν σκοπό να επιστρέψουν σύντομα. Στους 11 αυτούς μήνες έχουν επισκεφτεί 13 χώρες μεταξύ αυτών τις Ινδονησία, Σιγκαπούρη, Μαλαισία, Ταϊλάνδη, Βιετνάμ, Γαλλία, Κίνα, Αμερική. Το όλο τους ταξίδι περιγράφεται με τον καλύτερο τρόπο από τις καθημερινές φωτογραφίες που δημοσιεύει η Evie στην προσωπική της σελίδα στο Instagram.

“Είναι κάτι που ήθελα. Δεν υπάρχει ζωή όταν κάθεσαι σε ένα γραφείο 9 με 5 καθημερινά για να βγάζεις χρήματα για να αγοράζεις πράγματα. Ταξιδεύουμε ένα χρόνο τώρα χωρίς πρόγραμμα. Και φυσικά με τίποτα δεν θα γυρίσω στην παλιά ζωή μου”, θα πει η ίδια σε συνέντευξή της στην Daily Mail της Αυστραλίας.   

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο