Γνωρίστε τους Price: Μια οικογένεια που όλα τα μέλη της -και ο σκύλος- είναι μοντέλα

από Μυρτώ Τζώρτζου

Η οικογένεια Price, από το Γουόρικσερ της Αγγλίας, δεν είναι μια συνηθισμένη οικογένεια. Είναι μια οικογένεια μοντέλων. Όλοι τους εμφανίζονται σε διαφημίσεις. Ακόμα και ο σκύλος τους.

Η 34χρονη μητέρα Emma Price, ο πατέρας Christopher, τα τρία παιδιά, η 6χρονη Millie, ο 5χρονος Oscar, η μόλις 2 ετών Maisie και ο 14χρονος σκύλος Whiskey λατρεύουν το φωτογραφικό φακό.

Έχοντας υπογράψει πριν 18 περίπου μήνες συμβόλαιο στο πρακτορείο μοντέλων DK Models έχουν μέχρι σήμερα εμφανιστεί όλοι μαζί σε πάνω από 20 διαφημιστικές καμπάνιες γνωστών προϊόντων.

Η Emma Price θα πει: “Ξεκίνησα να εργάζομαι ως μοντέλο στην εφηβεία, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα μπορώ να ζω από αυτό. Βέβαια δεν το βλέπουμε σαν δουλειά αλλά σαν διακοπές. Σαν να πηγαίνουμε ένα ταξίδι. Τα παιδιά μας ρωτούν συνέχεια πότε θα είναι το επόμενο διαφημιστικό καθώς τρελαίνονται να συμμετέχουν. Μου αρέσει ο ρόλος της μητέρας. Αυτόν το ρόλο υποδύομαι και στις διαφημίσεις, οπότε δεν είναι κάτι άγνωστο σε εμένα. Παίζω αυτό που είμαι. Τη μαμά. Το ίδιο συμβαίνει και με τους άλλους”.

Ο Christopher Price εργάζεται στη βρετανική αεροπορία και στον ελεύθερο χρόνο του παίρνει μέρος και εκείνος στα γυρίσματα. Η οικογένεια έχει κερδίσει αυτούς τους 18 μήνες πάνω από 55 χιλιάδες ευρώ.

Στο σπίτι των Price ζει και ο Teddy, ένας γάτος, ο οποίος είναι το μόνο μέλος του σπιτιού που δεν εργάζεται ως μοντέλο. Ο λόγος; Δεν του έχει γίνει-ακόμα-πρόταση.

  

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο