Ισμήνη Καλέση: «Έχω 40 γάτες που είναι καλά πλάσματα. Οι άνθρωποι δεν είναι.»

από Μυρτώ Τζώρτζου

Την κάμερα του Happy Day ξενάγησε την Πέμπτη στο σπίτι της στο Κρυονέρι η γνωστή ηθοποιός Ισμήνη Καλέση, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη ζωή της και την καθημερινότητά της με τις 40 περίπου γατούλες της, αλλά και το λόγο που αποφεύγει να επικοινωνεί με ανθρώπους του θεάτρου προκειμένου να ζητήσει δουλειά.

«Το σπίτι μου ανήκει στις γάτες. Φροντίζω και τις γάτες της γειτονιάς. Θυμάμαι όλα τα ονόματα. Τις έχουμε σώσει και τις έχουμε στειρώσει. Τις έχω με δικά μου έξοδα. Τους ανθρώπους δεν τους πολυσυμπαθώ. Οι γάτες είναι καλά πλάσματα, οι άνθρωποι δεν είναι, είναι εγωκεντρικοί, άπληστοι, αχάριστοι. Έχω περίπου 40 γάτες. Έχω «επενδύσει» στις γάτες γιατί μόνιμα ακούω «ευχαριστώ» με τον τρόπο τους. Πάντα ήμουν μοναχικός άνθρωπος, εσωστρεφής τύπος, αυτό μπορεί να μη φαίνεται προς τα έξω. Γάτα είχα από τα 5, δεν μπορεί κανείς να μου πει ότι “λώλανε αυτή τώρα και το έριξε στις γάτες γιατί δεν έχει τι να κάνει”. Και έχω τι να κάνω και ο χρόνος μου είναι γεμάτος και διαβάζω πολύ και αν μπορέσω, θα σπουδάσω κάτι ακόμα. Ήθελα σαν τρελή κτηνιατρική» είπε η ηθοποιός και αναφορικά στα επαγγελματικά της σημείωσε:

«Έχω κόψει το ψάξιμο για δουλειά. Ποτέ στη ζωή μου δεν έψαχνα για δουλειά, πάντα με έψαχναν. Το θεωρώ ηλίθιο να τηλεφωνώ για να βρω δουλειά, αφού ξέρουν ποια είμαι και τι κάνω και δεν ξέρουν ότι μπορώ να κάνω πολλά περισσότερα. Έχω κάνει πολύ θέατρο στη ζωή μου, κινηματογραφικές ταινίες και κάποιες βιντεοκασέτες για τις οποίες έχω κατηγορηθεί, αλλά σκασίλα μου μεγάλη», είπε η ηθοποιός

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο