Καλά νέα: Βγήκε από την εντατική η αλεπουδίτσα που βρέθηκε πυροβολημένη στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης

από Μυρτώ Τζώρτζου

Υπέροχα είναι τα νέα για τη μικρή αλεπουδίτσα που βρέθηκε πριν από λίγες μέρες σε άσχημη κατάσταση σε χαράδρα στην περιοχή του Φιλύρου της Θεσσαλονίκης και έδινε μάχη για τη ζωή της. Το ζώο ξεπέρασε τον κίνδυνο και βγήκε από την εντατική.

Την αλεπού τη βρήκε ο Ιωάννης Καζλάρης, ο οποίος είχε βγάλει τα σκυλιά του βόλτα όταν 500 μέτρα από το σπίτι του στο Φίλυρο εντόπισε σε μια χαράδρα μια ματωμένη αλεπουδίτσα, η οποία ήταν πεσμένη κάτω. Φυσικά δεν μπορούσε να αφήσει το ζώο εκεί γιατί δεν θα είχε κανένα μέλλον. Ήδη ήταν μεταξύ ζωής και θανάτου. Κατέβηκε στη χαράδρα και την πήρε. Στη συνέχεια με το αυτοκίνητό του τη μετέφερε στη Δράση για την Άγρια Ζωή/ Action for wildlife για περίθαλψη. Η αλεπουδίτσα ήταν πυροβολημένη και σε άσχημη κατάσταση.

Ο ίδιος μάλιστα είχε γράψει στο Facebook:

Πιστεύω ότι θα τα καταφέρεις! Εγώ πάλεψα….. Σειρά σου να παλέψεις και εσύ! Δεν σε προσπέρασα… Αμέσως έτρεξα! Το χρέος μου το έκανα! Κάνε μου και εσύ ένα δώρο ρε Αλεπουδάκι να βγεις νικήτρια από αυτή τη μάχη.
Αν μου κάνεις αυτό το δώρο, με λουρί θα σε φέρω σπίτι και θα σου κάνω το μεγαλύτερο τραπέζι!… Από φρούτα μέχρι κρεατικά!… Υπέροχα πλάσματα, με κοιτούσε μέσα στα μάτια σαν κάτι να μου έλεγε…. Τα μάτια της δάκρυζαν! Με άφησε να την πλησιάσω στο στόμα της να δω αν έχει αιμορραγία! Με έγλειψε! Δεν θα το ξεχάσω ποτέ!»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο