Υπέροχα νέα: Βρήκε σπίτι η γάτα Σταθμούλα που ζούσε εδώ και πολλά χρόνια στο σταθμό ΗΣΑΠ του Ηρακλείου

από Μυρτώ Τζώρτζου

Υπέροχα είναι τα νέα για τη γατούλα με το όνομα Σταθμούλα, η οποία ζούσε από το 2015 στο σταθμό του ΗΣΑΠ του Ηρακλείου στην Αθήνα. Η Σταθμούλα ήταν το σήμα κατατεθέν του σταθμού που όλοι γνώριζαν και αγαπούσαν. Εκεί τη φρόντιζαν με φαγητό και νερό. Της είχαν και σπιτάκι. Είχε ό,τι χρειαζόταν και πολλοί επιβάτες την έβγαζαν φωτογραφία.

Η γατούλα πήγαινε στην άκρη της αποβάθρας, κάτι που ομολογουμένως ήταν αρκετά επικίνδυνο, και παρατηρούσε τα τρένα και τον κόσμο που μπαινόβγαινε. Ένα υπέροχο πλάσμα.

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια, καθώς είχε μεγαλώσει αρκετά, είχε αρκετά προβλήματα υγείας. Η παραμονή της έξω ήταν δύσκολη. Νοσηλεύτηκε σε κλινική. Και μετά ήταν δύσκολο να μείνει και πάλι στο σταθμό. Η επανένταξή της θα ήταν κάτι πολύ άσχημο για αυτή. Όσο και να την αγαπούν οι άνθρωποι εκεί. Έπρεπε να βρει ένα σπίτι.

Τα πράγματα όμως στην περίπτωση ενός ζώου σε μεγάλη ηλικία δεν είναι εύκολα. Τα ηλικιωμένα ζώα υιοθετούνται δύσκολα καθώς οι περισσότεροι προτιμούν μικρές ηλικίες και ζώα χωρίς προβλήματα υγείας. Θα έβρισκε σπίτι η Σταθμούλα;

Μετά από κάποιες προσπάθειες, εκκλήσεις και κοινοποιήσεις στο Facebook, το θαύμα έγινε. Μια κυρία, η Φλώρα, εξέφρασε το ενδιαφέρον της για αυτό το υπέροχο και γλυκό πλασματάκι. Θέλησε να ανοίξει τις πόρτες του σπιτιού της και να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Η Σταθμούλα πλέον είναι σε σπίτι. Ασφαλής και ευτυχισμένη. Ένα μεγάλο μπράβο στη Φλώρα που της έδωσε αυτή τη δεύτερη ευκαιρία που όλα τα ζώα αξίζουν.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο