Κινέζος ξοδεύει 30 χιλ. ευρώ το μήνα για να καλλωπίσει το σκύλο του

από Μυρτώ Τζώρτζου

O τριών ετών Aj Nirvana είναι ένας ξεχωριστός σκύλος, ράτσας Afghan Hound, ο οποίος είναι γνωστός στα social media καθώς έχει κερδίσει το χαρακτηρισμό του πιο στυλάτου σκύλου στον κόσμο.

Ο Aj Nirvana ζει στο Πεκίνο της Κίνας με τον άνθρωπο που τον έχει και τον λατρεύει, τον 29χρονο Kevin Chan, διευθυντικό στέλεχος σε μια εταιρεία.

Η αγάπη του Chan όμως στο σκύλο του μάλλον ξεπερνάει τα όρια. Όπως ο ίδιος αποκάλυψε στα social media τα χρήματα που δίνει κάθε μήνα για εκείνον φτάνουν τα 30 χιλιάδες ευρώ. Και είναι μόνο για καλλωπισμό. Τι καλλωπισμός είναι αυτός;

Σπέσιαλ, όπως θα πει και ο ίδιος. 12,500 ευρώ για καλό grooming, καθώς, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, πρόκειται για ένα σκυλί-υπερθέαμα, με απίστευτα μαλλιά, χαίτη και τα σχετικά. Τα υπόλοιπα χρήματα πάνε σε αξεσουάρ, προϊόντα μπάνιου και τα σχετικά. Μόνο τα προϊόντα μπάνιου στοιχίζουν 600 περίπου ευρώ. Ο σκύλος κάνει μπάνιο κάθε δέκα μέρες το οποίο διαρκεί από 6 μέχρι 8 ώρες κάθε φορά.

Ο Chan είναι ιδιαίτερα περήφανος για τον Nirvana, τον οποίο υιοθέτησε πριν από 3 χρόνια, και ισχυρίζεται ότι τίποτα από αυτά δεν κάνει σκόπιμα:

“Δεν το κάνω για κάποιον λόγο αλλά επειδή έτσι νιώθω. Ακολουθώ απλά την καρδιά μου. Πάντα λέω στους άλλους ότι δεν τον υιοθέτησα εγώ αλλά εκείνος υιοθέτησε εμένα. Για αυτό πρέπει να του δώσω το καλύτερο που μπορώ. Τον πρώτο μάλιστα χρόνο με έπαιρνε τουλάχιστον 2 ώρες ο καλλωπισμός του. Να τον βουρτσίσω και τα σχετικά. Σήμερα κάνω μία ώρα καθημερινά”, θα πει.

Τον τελευταίο καιρό ο Chan πήγε ένα βήμα πιο πέρα καθώς αγόρασε μια πανάκριβη φωτογραφική μηχανή για να τον βγάζει καλές φωτογραφίες. Για το λόγο αυτό έχει ξεκινήσει και μαθήματα.”Θέλω να καταγράψω όλη του τη ζωή, να δείξω πόσο μοναδικός και υπέροχος είναι. Ο κόσμος συχνά με σταματάει για να τον δει από κοντά. Μερικοί μάλιστα με ρωτούν αν είναι σκύλος ή πρόβατο; Και θέλουν να βγουν φωτογραφίες μαζί του”, θα πει.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο