Κομοτηνή: Τα αδερφάκια του υιοθετήθηκαν, όμως αυτός παρέμεινε σε κλουβί και θα επανενταχθεί- Ένα σπίτι για αυτόν;

από Μυρτώ Τζώρτζου
σκυλάκι υιοθεσία

Μπορεί να φταίει το χρώμα του. Μπορεί να μην φαίνεται αρκετά όμορφο. Μπορεί να και είναι η τύχη του απλά που δεν τον ζήτησε κάποιος. Όπως και να έχει ο σκυλάκος αυτός ακόμα περιμένει. Τη δεύτερη ευκαιρία. Να φύγει από το κλουβί και να ζήσει σε σπίτι.

Βρέθηκε με τα αδελφάκια του πεταμένο στην Κομοτηνή. Μπήκαν όλα στο καταφύγιο. Τα υπόλοιπα κατάφεραν και βρήκαν σπίτια και έφυγαν από εκεί μέσα. Αυτός όμως όχι. Και κάνει σαν τρελός όταν βλέπει ανθρώπους. Χαίρεται σαν μικρό παιδί.

Δυστυχώς κάποια στιγμή θα γίνει επανένταξη. Το πού είναι άγνωστο. Αυτό όμως που είναι γνωστό είναι ότι δύσκολα θα τα καταφέρει.

Για αυτό οι εθελοντές Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής κάνουν έκκληση να βρεθεί σπίτι πριν το σκυλάκι βγει στο δρόμο. Είναι ένα υπέροχο σκυλάκι, με μεταξένια γούνα και γλυκά ματάκια. Για εμάς είναι πανέμορφο. Κανένα ζώο δεν είναι άσχημο.

Αν κάποιος θέλει να τον κάνει μέλος της οικογένειάς του, όχι μόνο για τις γιορτές αλλά για πάντα, ας μιλήσει με τους εθελοντές της ομάδας Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής. Η μαμά του σκύλου ήταν μικρόσωμη. Το ζώο επίσης, αν κάποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να ταξιδέψει και Αθήνα.

👀👀ΒΙΝΤΕΟ

Τη μέρα που βρέθηκε με τα αδερφάκια του

Δείτε εδώ τον κούκλο στο καταφύγιο

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο