Μάρμαρα, πολυέλαιοι και πανάκριβα χαλιά στο πιο λαμπερό μουσείο αλόγου

από Μυρτώ Τζώρτζου

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας χρήστης τους διαδικτύου δημοσίευσε φωτογραφίες αλόγων σε πολυτελείς χώρους, με μάρμαρα, πολυελαίους και πανάκριβα χαλιά και με τη λεζάντα “only in Dubai”. Δεν ήθελαν πολύ οι 32 χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου που εντόπισαν τις συγκεκριμένες φωτογραφίες να αρχίσουν από κάτω τις εικασίες και τα σχόλια καταλήγοντας ότι πρόκειται για τους πιο χλιδάτους σταύλους του κόσμου που βρίσκονται, πού αλλού, στο Ντουμπάι.

Λίγη ώρα όμως μετά το μυστήριο λύθηκε καθώς οι φωτογραφίες αυτές δεν είχαν καμία σχέση με το Ντουμπάι αλλά ήταν από το Heilan International Equestrian Club, του Horse Culture Museum, (Μουσείο Αλόγου) που βρίσκεται στην πόλη Jiangsu, στην Κίνα.

Πρόκειται για ένα τεράστιο και πολυτελές μουσείο, αφιερωμένο στα άλογα, με πολλούς χώρους για διάφορες δραστηριότητες, χιλιάδες εκθέματα αλλά και με 50 περίπου άλογα από 30 χώρες. Το μουσείο, που άνοιξε τις πόρτες του τον προηγούμενο Μάιο και είναι μέρος ενός οικολογικού τουριστικού χωριού, προσελκύει πλήθος τουριστών κάθε χρόνο, καθώς είναι πρόταση σε όλους τους ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο