Πώς ένα ζευγάρι κάλτσες άλλαξαν τη ζωή ενός ηλικιωμένου σκύλου

από Μυρτώ Τζώρτζου

Η Leia είναι ένας ηλικιωμένος σκύλος Pug που υιοθετήθηκε πριν δυο χρόνια από τον Οργανισμό Διάσωσης «Under My Wing» και απολαμβάνει το νέο της σπίτι που είναι γεμάτο αγάπη. Και περνούσε υπέροχα μέχρι που οι ιδιοκτήτες άλλαξαν το πάτωμα. «Το περασμένο φθινόπωρο βγάλαμε τα χαλιά και τοποθετήσαμε ξύλινο πάτωμα. Όμως καταλάβαμε πως γλιστρούσε και σερνόταν χωρίς να μπορεί να περπατήσει», αναφέρει η Niki Geroni-Lajoie, ιδιοκτήτρια της Λία στην ιστοσελίδα The Dodo.
«Ανησυχούσα πως θα πάθαινε διάστρεμμα όντας μεγάλη σε ηλικία και έχοντας ήδη αστάθεια», προσθέτει. «Η καλύτερη λύση ήταν να της πάρουμε πολύχρωμες κάλτσες και σήμερα έχει μια ολόκληρη συλλογή με σχέδια: σπαϊντεργούμαν, πριγκίπισσας, σούπεργουμαν και άλλα. Προφανώς, μετά τη χρήση τους άλλαξε η Λία και το τετράποδο είναι πολύ χαρούμενο.
Από ακίνητη και φοβισμένη να περπατήσει στο πάτωμα, πλέον έχει αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη όταν φοράει τις κάλτσες. Μας βοηθάει να τις της βάζουμε. Ξέρει πως της προσφέρουν βοήθεια», δηλώνει η ανθρώπινη μητέρα της. Επίσης προσθέτει πως «όταν φοράει κάλτσες, τρέχει τριγύρω και είναι πραγματικά άνετη και χαρούμενη. Πλέον που γνωρίζει πόσο καλό της κάνουν, δεν θέλει να τις βγάζει».

14956367_1287386631334491_4083652108020898616_n sock-pug-leia-2 sock-pug-leia-3 sock-pug-leia-5 sock-pug-leia-7

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο